Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Targu - Jiu, judetul Gorj

Postata de: Carmen- Georgiana
La data: 26 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 112982
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna seara,
Va scriu inca odata in numele locatarilor bloculuii 2 de pe B- dul Republicii, revenind la problema legata de vegetatia haotica( spatiu verde).
Aasa cum ne- ati raspuns la ultima corespondenta nr. 111241/23.oct.2017, inn data de 13 nov spunand ca tualetareq pomilor continua in tot orasul, si nici zona noastra nu va fi ocolita.
Tin sav va mentionez ca in saptamana 22-26 ianuarie 2018 s- a lucrat in zona noastra. Parcul "T.Vladimirescu" a fost tualetat corespunzator, poate ca pomii puteau avea coroana mai jos, dar in principiu e bine. In dimineta de joi, 25.01.2018 echipa a ajuns si la blocul nostru, si am avut discutia cu seful echipei, cu rugamintea de a tualeta pomii dinspre bulevard, fiind foarte inalti si sa taie corcodusul pt care am facut nenumarate sesizari la dvs. Domnul, mi- a promis ca tualeteaza pomii si pt corcodus vbcu seful lui, domnul M. si vb in aceqsta dimineata.
Venind spre seara acasa, am aruncat o privire spree pomii " tualetati", care, au taiat intr- adevar crengile de jos, care nu era necesar si au lasat pe cele de sus., Noi am cerut sa dea coroana mai jos, ca in parc, dar....si- au batut joc. Va rog sa faceti o vizita in oras, poate chiar si pe bulevard, sa vedeti daca ceeea ce s- a realizat pe langa blocuri va multumeste ...
De dimineata, am spererat sa apara echipa, conform promisiunii, sa discutam despre corcodus si sa rog sa mai intervina pe pomii "tualetati" ieri, dar ....n-:au mai venit,...conform promisiunii. Au considerat finalizata actiunea???
Suntem in centrul orasului, este o rusine pt noi, oras, si ....de ce nu pt....cei ce intretin.
Pomul de care va vorbesc( corcodusul) este gaunos, are o inaltime cd trece de etajul 2 al blocului, este un pericol la vreme rea, vant, furtuni, vijelii, pt pietonii cat si pt locatari, geamurile, umezeala,...ba mai mult, in ultimul timp incep sa se cuibareasca ciorile. Cqnd incepe sa rodeasca si cad fructele, fac o mizerie de nedescris, ba mai mult, vin unii neaveniti si scutura corcodusele pe masinile noastre. Vi se pare firesc sa tinem wcest pom in picioare???? Foare frumos ar putea sa- i ia locul un pom ornamental, ingrijit, cu forma frumoasa nu haotica ca a acestui pom vechi, batran, gaunos.
Revin cu rugamintea sa dispuneti echipei sa revina in zona, sa taie cu simt de raspundere pomii, asa cum au facut- o in parcul de vis-a- vis de blocul nostru. In coltul gardului viu este un pom uscat, cu tulpina decojita, stramb , caruia nu i- au rupt nici o crenguta, el de fapt trebuind dat jos in totalitate.
Va rog sa nu nedezamagiti, am vwazut in dvs schimbarea de care aveam nevoie si se impunea, v- am sustinutnsi n- as vrea sa cred ca am gresit.
Va multumim si va dorim, sanatate si spor in toate.

738 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

30 Ianuarie 2018
Buna ziua.
A fost trimisa o echipa in zona pentru a rezolva problemele semnalate de dumneavoastra.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Gorj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design