Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Zamfir Viorel
La data: 26 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 112983
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, chiar oricine poate face orice in orasul asta daca are suficient tupeu sau “spate”? Pot face cetatenii lucrari pe domeniul public fara autorizatie de construire si fara sa suporte consecintele? Se pare ca da, totul este posibil in Pitesti. Ma intreb atunci de ce mai sunt platiti din bani publici subordonatii dumneavoastra din Politia Locala si din Primaria Pitesti, atata timp cat nu ii trimiteti la fata locului sa constate si sa sanctioneze incalcarea legii.
Banuiesc ca ati pus la cosul de gunoi sesizarea mea nr. 112308/13.12.2017, din moment ce nu mi-ati dat vreun raspuns si problema sesizata este in continuare nesolutionata. Sesizarea mea se referea la construirea ilegala (fara autorizatie de construire) a unui balcon cu acces din (in) exterior, acces exterior realizat prin usa exterioara facuta din termopan si scari de beton construite pe domeniul public.
Nu mai intra in atributiile autoritatii locale sa administreze domeniul public? Nu va mai pasa de constructiile ilegale efectuate pe domeniul public, nici macar atunci cand sunteti sesizat de existenta lor?
Exista cumva cetateni mai presus de lege, carora li se permite sa faca orice?
Solicit in continuare sa dispuneti sanctionarea persoanei contraveniente si aducerea terenului care apartine domeniului public la starea initiala prin demolarea scarilor exterioare construite din beton si prin desfiintarea usii de acces exterior.


937 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

27 Ianuarie 2018, Victor Ionescu
Tot dumneata, domnule Dumitrache Marin? Sau sotia dumitale, Dumitrache Victora? Nu v-ati plictisit? Doamna Victora, cum se impaca dusmania dumneavoastra cu mersul la Biserica? Din cate stiu faceti parte din corul Bisericii! Nu intra in conflict atitudinea dumneavoastra mincinoasa si dusmanoasa cu principiile crestine? Nu va este frica? In loc ca pe acest site, primarii sa afle din sesizarile postate problemele adevarate care apar in localitatile nooastre, ei trebuie sa filtreze si sa discearna prin zecile de "gunoaie" postate de un asemenea individ care a facut o fixatie pentru o anumita Tolea! Cei care administrati acest site, va rugam, blocati posibilitatea acestui individ de a mai posta. Problemele noastre reale se pierd in lista asta nesfarsita de postari irelevante!

27 Ianuarie 2018, Un cetatean
De cand ai intrerupt tratamentul? Las-o in pace pe biata femeie (Tolea)!

30 Ianuarie 2018, Un cetatean
Domnule Dumitrache ca imi este scirba sa va pronunt numele de ce nu scrieti Domnului Primar ca toata ziua bateti in casa de nu se pot oameni odihni care lucreaza pe schimburi ,de ce nu spuneti ca nu vorbiti cu nimeni pe scara ,de ce aruncati tot felul de gunoaie pe spatiul verde unde locuiti pentru ca Dna Tolea a plantat flori si a ingrijit spatiul verde v-au vazut propietari din A36 bis nu va este rusine ca mergeti la Biserica ducetiva la control pshiatric ca locul vostru nu este printre oameni sa va fie rusine daca aveti acest cuvint in vocabular.

30 Ianuarie 2018, Un cetatean
Domnule Dumitrache ca imi este scirba sa va pronunt numele de ce nu scrieti Domnului Primar ca toata ziua bateti in casa de nu se pot oameni odihni care lucreaza pe schimburi ,de ce nu spuneti ca nu vorbiti cu nimeni pe scara ,de ce aruncati tot felul de gunoaie pe spatiul verde unde locuiti pentru ca Dna Tolea a plantat flori si a ingrijit spatiul verde v-au vazut propietari din A36 bis nu va este rusine ca mergeti la Biserica ducetiva la control pshiatric ca locul vostru nu este printre oameni sa va fie rusine daca aveti acest cuvint in vocabular.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design