Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Murariu George Florin
La data: 30 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113048
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, din nou va rugam sa raspundeti la sesizarile noastre pentru patinoarul din parcarea Shopping City. Termenul legal este de 30 de zile.

669 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

01 Februarie 2018
Problemele sesizate de dvs le-ati discutat deja cu administratorul patinoarului si conducerea Shopping City. Mentionam ca am primit si multe aprecieri pentru autorizarea patinoarului in aceasta locatie.
Serviciul Comunicare

Acest site este un forum de discutii, asadar raspunsurile pe acest site privat nu au un termen de solutionare, noi neputand verifica identitatea persoanelor care posteaza reclamatii, iar unele sunt chiar anonime si, conform legii, nu exista obligativitatea de a raspunde sesizarilor respective.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

02 Februarie 2018, Murariu George Florin
Raspunsul primarului indica clar ca sunteti o adunatura de corupti si spagari. Drept dovada toti “ lideri “ sunt acum in puscarie, cercetati pentru fapte de coruptie si abuz. Nu stiu de unde ave?i informatia ca a discutat cineva cu noi ??? Totul este o minciuna. Sunteti de o nesimtire maxima pentru toate sesizarile sa faceti copy/paste. In primariile Europene unde nu e plin de spagari autorizatiile de constructie si functionare nu se elibereaza fara acordul mediului si DSP. Noi v-am informat inca din luna Noiembrie ca se incalca legea, si patinoarul a fost construit fara aviz de mediu. Sau daca aveti câteva pareri pro sau contra nu trebuie sa respectam legile ??? Rusine sa va fie !!! Toate aceste raspunsuri vor aparea si in presa locala sa afle tot orasul ce gasca de corupti si spagari ne conduce orasul.

02 Februarie 2018, Murariu George Florin
Nu sunteti obligati sa raspundeti in 30 de zile ??? Sesizarea dumneavoastra va fi validata si transmisa catre primar in cateva momente. Lege nr. 544/2001 Art. 7. - (1) Autoritatile si institutiile publice au obligatia sa raspunda in scris la solicitarea informatiilor de interes public in termen de 10 zile sau, dupa caz, in cel mult 30 de zile de la inregistrarea solicitarii, in functie de dificultatea, complexitatea, volumul lucrarilor documentare si de urgenta solicitarii. In cazul in care durata necesara pentru identificarea si difuzarea informatiei solicitate depaseste 10 zile, raspunsul va fi comunicat solicitantului in maximum 30 de zile, cu conditia instiintarii acestuia in scris despre acest fapt in termen de 10 zile.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design