Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Mariana Mares
La data: 30 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113060
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, mai exista in Pitesti politisti locali sau angajati ai Primariei care sa verifice legalitatea constructiilor realizate pe domeniul public?
Raspunsul "nu mai exista" ar fi singura explicatie plauzibila pentru care n-ati reusit sa solutionati in aproape doua luni de zile sesizarea pe care am depus-o in data de 5 a lunii decembrie a anului trecut.
Trebuia doar sa aplicati litera legii si sesizarea ar fi fost cu usurinta solutionata in intervalul legal de 30 de zile. Dar nu s-a vrut rezolvarea ei.
Sesizarea mea va aducea la cunostinta savarsirea mai multor contraventii:
- Construirea fara autorizatie de constructie si fara autorizatie de ocupare a domeniului public, a unei imprejmuiri a domeniului public, acaparand astfel o suprafata foarte mare din spatiul verde dintre blocuri, spatiu care este domeniu public si nu trebuie ingradit sub nicio forma.
- Folosirea in scop strict personal a spatiului imprejmuit, desi apartine domeniului public, depozitand pe el obiecte diverse pe care ar trebui sa le tina in apartament, nu pe domeniul public.
- Montarea fara autorizatie de constructie pe spatiul verde imprejmuit a mai multor dale de beton care impiedica cresterea ierbii si au si un aspect foarte urat.
- Restrictionarea accesului pe domeniul public de langa bloc, lateralele imprejmuirii aflandu-se foarte aproape de peretele blocului.
Solicit sa sanctionati savarsirea contraventiilor enumerate mai sus si sa eliberati domeniul public prin dezafectarea imprejmuirii facuta ilegal pe domeniul public din jurul blocului si prin desfiintarea dalelor de beton montate pe domeniul public, pe spatiul verde.
Domnule Primar, aveti datoria sa respectati si sa aplicati legea si sa luati masuri atunci cand se construieste pe domeniul public fara autorizatiile necesare.


812 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design