Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Arghir Maria Georgeta
La data: 30 Ianuarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113063
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule primar, intr-un timp scurt ati reusit sa va bateti joc de intreaga populatie a Sectorului 4, dar si de firmele care au nefericirea de a avea sediul in acest sector. Cum ati reusit?! Simplu, cu taxa de salubritate. In primul rand, ne-ati pus pe toti pe drumuri, sa platim individual aceasta taxa. Si laudandu-va ca in acest mod vom plati mai putin!! Minciuna!! Ne-am ales doar cu drumurile pe la DGITL, fiindca taxa, asa cum era de asteptat, a crescut aberant in 2018. De la mai putin de 6 lei la 9,60 lei, ori chiar 12 lei daca nu platim in avans..cum vi se pare?! A scazut, nu?! Si cum ati reusit sa stabiliti ca cei cu venituri sub 2.000 lei/luna produc mai putin gunoi? Ca doar platim un serviciu, deci ar trebui ca toata lumea sa plateasca la fel. Sau acestea sunt voturile pe care va bazati? Asta ar insemna sa subestimati inteligenta locuitorilor acestui sector.
Si, fiindca bataia de joc nu era completa, ati mai inventat ceva: sa colectati taxa si de la firmele si PFA-urile care au sediul social in locuinta, chiar daca nu se desfasoara nici un fel de activitate economica in spatiul respectiv. Anul trecut, pentru perioada aprilie-decembrie, ne-ati impus plati de 456 lei (plus penalizari de intarziere desi deciziile au fost emise in noiembrie). Si asta fara sa prestati nici un serviciu, pentru ca nu aveati ce gunoi sa ridicati in afara celui obisnuit, din gospodarie. Anul acesta, in aroganta dumneavoastra, v-ati gandit ca prostii merita mai mult! Hai sa le cerem 80 lei/luna. Adica 960 lei/an!!! Asta pentru un sediu social! Aveti sediul a doua firme? Si mai bine: 960 lei x 2 !!! Dar ce v-ati gandit? „Hai sa le arat ce marinimos sunt!”. Si atunci ati inventat plata taxei celei mai mari: aveti sedii sociale in apartament? Platiti doar pentru ele, nu si pentru persoanele care locuiesc acolo. Serios?!
Domnule primar, poate studiati putin notiunea de „TAXA”: taxa reprezinta O PLATA EFECTUATA DE O PERSOANA FIZICA SAU JURIDICA PENTRU UN SERVICIU PRESTAT!. Deci, cum puteti sa cereti o taxa de la o entitate careia nu i-ati prestat nici un serviciu?? Iar celei pentru care ati prestat servicii sa nu-i cereti. Probabil ca raspunsul dumneavoastra arogant va fi: „Pentru ca pot!”
Nemultumirea cetatenilor si a firmelor din sector este foarte mare, dar probabil nu va intereseaza. Desi din banii acestora traiti. In alte sectoare nu se plateste taxa de salubritate, la noi se dubleaza de la un an la altul! Peste tot lucrurile se simplifica, in Sectorul 4 se complica. Trebuie sa citim HCL-uri...sa stam la cozi sa depunem declaratii ridicole.. si sa platim taxe pe servicii care NU se presteaza! Felicitari, domnule primar! Bataia de joc v-a reusit!

879 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

31 Ianuarie 2018
Va transmitem, atasat, informarea privind ID 113063/5077/31.01.2018
Documente atasate raspunsului
img-131013232.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare

06 Februarie 2018, petre slapciu
Cei de la primarie a trimis raspunsul dar el se justifica NU!!oare primaricrede ca suntem prosti .intrebare pe adresa cui a fost trimis raspunsul ?Rusinica primarie

08 Februarie 2018, Emilia Dumitrescu
Consiliul Local si Primaria sector 4 santajeaza populatia si agentii economici. Agentii economici nu au de ce sa plateasca servicii neefectuate, fara contracte si facturi, iar sa consideri ca aceste lucruri vor ramane asa, fara urmari juridice inseamna o mare inconstienta juridica. tribunalele vor hotari legalitatea acestei situatii si responsabili pentru ea.

13 Martie 2018, Mihai Nicolau
Si cine va plati?............Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design