Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Marcu Elena
La data: 01 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113111
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua,

Domnule Primar, legea e facultativa? Eu stiam ca e obligatorie si ca trebuie respectata atat de cetateanul obisnuit, cat si de administratia locala. Inorasul nostru lucrurile stau altfel. Sunt cetateni favorizati care pot incalca fara menajamente legea, fara sa fie trasi la raspundere de autoritatile locale, care se fac ca n-au vazut, n-au auzit, desi au sesizari in acest sens.
Aveti ca dovada cazul din Gavana II al cetatenei T.N.(stiti despre cine este vorba), care si-a permis sa-si treaca in proprietate domeniul public din fata apartamentului ei. Fara sa aiba autorizatii de constructie, si-a construit trepte din beton, usa de acces exterior, alee de beton, a turnat placa din beton si si-a facut gard/imprejmuire in forma de dreptunghi ca sa se stie ca acolo e proprietatea ei. Retineti ca toate aceste constructii au fost amplasate peste spatiul verde, care astfel a fost distrus.
Mai grav este ca dumneavoastra stiti de toate aceste constructii ilegale si totusi nu faceti nimic. Sa fie vorba de nepasare sau de vreun alt interes??
Solicit sa desfiintati toate constructiile ilegale de pe spatiul verde apartinand domeniului public, conform legislatiei in vigoare.

804 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

03 Februarie 2018, popoescu
Deja deveniti agasanti si ne obositi cu pron\bleme voastra.Cred ca sunteti putini dusi cu capul deoarece de ami bine de sase luni ne terorizati cu Tolea aia.Cand ati fost ultima oara la medic si daca medicul vostru de familie e constient ca nu ar trebui sa va lase liberi fara un tratament de paranoiaAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design