Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Locuitori Pitesti
La data: 05 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113207
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

La sesizarea nr.112672/08.01.2018 Primaria a raspuns in data de 05.02.2018 astfel:

"La solicitarea dumneavoastra v-am mai raspuns ca initiativa pentru acest obiectiv (sens giratoriu-Targ Saptamanal) trebuie sa fie a Consiliului Judetean Arges. Ar fi interesant de stiut daca v-ati adresat Consiliului Judetean Arges cu astfel de cerere si ce v-a raspuns."

Este evidenta ironia care razbate din acest raspuns. Sunteti plictisiti de aceasta sesizare trimisa de atatea ori de catre cei in slujba carora ar trebui sa fiti. Ne puneti pe noi sa ne adresam Consiliului Judetean Arges? Ironic ne intrebati ce raspuns am primit? Ce sa intelegem din aceasta atitudine a celor alesi de catre noi sa se ocupe de rezolvarea problemelor obstii? Intr-unul din raspunsurile date de catre dumneavoastra la aceasta solicitare, afirmati ca zona fiind la hotarul dintre Pitesti si Bradu, este greu de calculat contributia fiecarei primarii la amenajarea acestui sens giratoriu. Sa intelegem ca v-ati dori un sens giratoriu care sa devina obiectiv turistic?Cumva in acel spatiu ar urma sa apara un parc cu banci si lac? Nu suntem asa de pretentiosi. Ne multumim si cu pozitionarea unor parapeti care sa delimiteze sensul giratoriu si care pot fi fixati in cateva ore. Daca achizitionarea acestor simpli parapeti si fixarea lor ar da peste cap bugetul celor doua primarii, suntem dispusi sa facem o colecta publica. Suntem constienti ca bugetul local alimentat tot de catre noi, cetatenii acestui oras trebuie sa suporte lucrari mult mai importante cum ar fi: inlocuirea dalelor din fata Primariei, modernizarea salii de sedinte din cadrul Primariei etc.
Pana sa ajungem insa la colecta publica, tot noi contribuabilii la bugetul orasului, va propunem o alta solutie ce are legatura cu Consiliul Judetean Arges. Daca tot ati consimtit ca Piata Centrala sa devina parcare pentru angajatii Prefecturii si ai Consiliului Judetean Arges, ar fi momentul sa introduceti parcare cu plata.Astfel s-ar putea strange banii necesari amenajarii unui simplu sens giratoriu. Suntem convinsi ca nici Primaria Pitesti si nici Consiliul Judetean Arges nu s-au gandit la o astfel de solutie. Totusi ar fi bine ca Piata Centrala sa revina la menirea ei.
Daca din cele de mai sus razbate cumva vreo umbra de ironie, noi cetatenii si contribuabilii acestui oras nu ne cerem scuze. De ce am face-o daca din raspunsul dumneavoastra emana desconsiderarea si ironia?
Nu ne mai facem iluzii ca acest sens giratoriu va apare curand. Poate vor fi sanse peste 20 sau 30 de ani ... sau poate niciodata. Este prea complexa aceasta lucrare. Implica nu doua primarii si un consiliu judetean din Romania. Aceasta lucrare "complexa si costisitoare" implica doua state.
Suntem dezamagiti si revoltati de felul in care tratati sesizarile si solicitarile celor in slujba carora ar trebui sa fiti.614 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

13 Martie 2018
Ne exprimam regretul ca prezentati trunchiat si incomplet raspuns transmis. conform legislatiei in vigoare petitiile anonime nu se iau in considerare, iar dumneavoastra "va ascundeti in anonimat".
Raspunsul transmis facea trimitere la acest aspect, nicidecum nu se dorea ironic. Pe de alta parte, potrivit dispozitiilor art.10 alin. (2) din O.G. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor aprobata prin Legea 232/2002:
"Daca dupa trimiterea raspunsului se primeste o noua petitie de la acelasi petitionar ori de la o autoritate sau institutie publica gresit sesizata, cu acelasi continut, aceasta se claseaza, la numarul initial facandu-se mentiune despre faptul ca s-a raspuns."
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design