Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Ionut Eni
La data: 07 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113268
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule primar,
Va semnalez urmatoarea problema cu rugamintea de a ne indruma catre institutiile abilitate sa ne ajute in rezolvarea ei.
Locuiesc in Micro3, Str. Pietroasele, bloc B27, scara B iar problema este in subsolul scarii noastre unde seful de scara a constat o gaura cu diametru estimat intre 300 si 500mm aparuta in fundatia blocului; aceasta gaura pare a fi destul de adanca deoarece la aruncarea unei pietre prin acea gaura s-a auzit cum s-a rostogolit de cateva ori pana s-a oprit. Mentionez ca blocul a fost executat in anul 1979 si se stie ca inaintea executiei blocului pe acest loc era o balta mare.
Va rog sa ne comunicati, daca este o problema care tine de primarie, cui ar trebui sa ne adresam pentru solutionarea acestei probleme care, sa speram ca nu se va extinde daca nu ii acordam atentia cuvenita.
Multumesc anticipat pentru raspuns!

789 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

12 Februarie 2018
Va comunicam ca in urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca in jurul blocului respectiv, pe domeniul public, nu este surpat terenul.
Daca problema este doar in subsolul blocului, pentru solutionare, va indrumam sa va adresati Asociatiei de Proprietari din care face parte blocul B27, scara B.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

07 Februarie 2018, Vasilescu
Mai Ionut, tu esti neavenit. Lasa primarul cu treburile lui. Lasa orificiile sau alt altceva de genul asta, pe seama locatarilor, la o sedinta de scara, etc. Si noi am facut o intrare la bloc, in subsol, acolo neputand intra nimeni ptr. una alta, etc. "Gaura", la noi este mult mai mare si ptr. cultura ta nu afecteaza structura de rezistenta. Am pus chiar si o usa, am facut scari si locatarii si-au construit boxe. Este uscat si fiecare face ordine in dreptul lui. Si la voi probabil este la fel, dar acolo este multa lene si seful de scara nu a putut sa faca singur o "gaura" mai mare, sa-i puna usa si sa faca o scara. De esti OM, stai linistit si nu veni cu astfel de probleme aici. Maine- poimaine o sa vii cu sesizarea ca seful de scara iti scarpina pe spate sotia, chestii din astea neserioase...Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design