Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Popescu Ioana Maria
La data: 08 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113298
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar, nu mi-ati raspuns la doua sesizari facute anul trecut in datele de 17 noiembrie si 29 decembrie, ambele avand ca obiect construirea ilegala a unei imprejmuiri pe domeniul public din Gavana .
Revin cu problema sesizata si va reamintesc ca legea care reglementeaza activitatea de constructii, inclusiv realizarea imprejmuirilor, este Legea 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.
Citez din legea 50/1991 articolul 3 referitor la imprejmuiri:
“Art. 3. – Autorizatia de construire se elibereaza pentru:
d) împrejmuiri si mobilier urban, amenajari de spatii verzi, parcuri, piete si alte lucrari de amenajare a spatiilor publice;”
Citez si din Anexa nr. 2 a legii 50/1991:
“ Împrejmuiri
Constructiile definitive sau provizorii, cu rolul de a delimita suprafete, arii sau parcele asupra carora exista forme de proprietate, executate pentru protectie împotriva intruziunilor, realizate din diferite materiale – beton, caramida, piatra, lemn, metal, inclusiv sârma ghimpata întinsa pe bulumaci –, ori prin planţii specifice.”
Aceasta definitie a imprejmuirilor data in Anexa nr. 2 a Legii 50/1991, clarifica prin termenul “plantii specifice” faptul ca un gard viu este o lucrare de constructie, care se executa numai dupa obtinerea autorizatiei de construire, asa cum prevede art. 3.
Bineinteles ca nu exista o astfel de autorizatie de construire pentru imprejmuirea (gardul viu) care face obiectul sesizarilor mele. Prin urmare, acea imprejmuire este ilegala si trebuie desfiintata de pe domeniul public pe cale administrativa.
Dvs. afirmati mereu ca respectati prevederile legale. Va rog sa respectati si prevederile Legii nr. 50/1991 pe care tocmai vi le-am citat si sa desfiintati imprejmuirea ilegala facuta pe domeniul public din Gavana .


724 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

09 Februarie 2018, ion popoescu
dar voi suntei chiar bolnavi .De peste un an postati reclamatii pe aceiasi tema.Cred ca sunteti mai bolnavi ca Tolea aia ca a-ti ajuns sa ne scarbiti cu vesnica voastra reclamatie.Ajunge derbedeilorAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design