Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Timisoara, judetul Timis

Postata de: Tehva Leo
La data: 09 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113322
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Stimate Domnule Primar ,

La intrare in oras , cum se vine dinspre Buzias , s-a inceput infiintarea unei gropi de gunoi . Mai exact intre canalul betonat si calea ferata , pe partea dreapta . Tot acolo s-a infiintat si o firma de colectare deseuri , mizerii , fier vechi , etc . Canalul de langa calea ferata este intr-un stadiu jalnic .
Nu cunosc cine este responsabil de groapa de gunoi si de firma de deseuri . Dar este foarte neplacut pentru imaginea orasului , ceea ce se intampla . Mai ales la intrare in oras . Nu da bine pentru un oras ca Timisoara .
V-am adus aceste lucruri la cunostiinta , in speranta ca veti face ceva ca sa opriti aceste lucruri urate cu care se confrunta orasul nostru . Este necesara atentia dumneavostra si in acest aspect . Stiu ca aveti planuri mari pentru Timisoara .
Va multumesc.


632 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

07 Martie 2018
Politia Locala face verificari si va lua masurile care sunt necesare
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

12 Februarie 2018, Leuma Sila
Aceasta firma s-a instalat in acest loc de mai multi ani . Cei de la mediu le-au dat autorizatie , nerespectand Legea . Mai mult de atat , cei de la mediu sustin ca totul este ok cu aceasta firma . Dar in realitate nu este asa . Aceasta firma a obtinut multe acte in mod fraudulos . Directia Urbanism se pare ca ignora ceea ce se intampla in multe locuri din oras . Oare din ce cauza ? Sa fie oare faptul ca cei responsabili cu firma de fier vechi au niste pile si relatii pe la Primarie , Politie sau Directia de mediu ? Este foarte probabil ca asa sa fie . Locatia se afla la 2 metri de un canal de irigatie , si la cativa metri de calea ferata. In plus este o constructie cu fundatie . Oare Autorizatia de construire nu conteaza pentu oamenii legii ? Cum s-a putut obtine o asemenea autorizatie ? In asemenea loc . Eu cred ca aceste pile si relatii , infiltrate in diverse pozitii cheie , in administrarea orasului fac mult rau orasului , cat si cetatenilor . Oamenii legii se fac oare ca totul este ok cu aceasta firma dubioasa ? Ce fel de Lege se aplica in Timisoara ? Pile Cunostinte si Relatii ? Am ajuns sa ne intoarcem la PCR ? Sa-mi fie iertata indignarea , Domnule Primar , dar asta este realitatea . Stima si respect .Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 5
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design