Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Medgidia, judetul Constanta

Postata de: Tufa Ion
La data: 12 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113361
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna seara,
Va rog sa ma sprijiniti in in solutionarea problemei ce persista inca din anul 2014/2015 in vecinatatea, imobilului casa de locuit cu nr. 65 ce a fost cumparata de nepotul meu si de cand s-a constatat existenta la aproximativ a 20/30 cm de gardul ce impresoare proprietatea susmentionata, mai exact pe strada Ilie Dinca intersectie cu str.Vasile Lupu- prima ramificatie dupa magazia de piatra in sensul de mers spre gara, a unei conducte de apa ce este veche de peste 50 de ani si se sparge la intervale de cateva luni si care a fost remediata prin racord de fier si mansoane de cauciuc de lucratorii Raja la interventiile mele iar ultima oara acum cateva zile dupa ce fusese remediata prin turnare de bitum peste conducta sparta remediata anterior de cel putin 8 ori cu dopuri de lemn si racoarde si mansoane.
Precizez faptul ca, in anul 2015 la interventiile mele scrise si inregistrate la registratura Raja si respectiv Centrul de apa si canalizare din Medgidia, s-a aprobat in forul de conducere la propunerea dlui IVAN alocarea sumei necesare pentru inlocuirea a 20/30ml de conuducta de la conducta din strada Vasile Lupu pana l indicatorul rutier Stop de pe strada Ilie Dinca dar sumele au fost uzitate probabil pentru alta strada si bitumul turnat pentru a stopa eventualele mici aparitii la suprafata a apei amiliile lor, ei avand o conducta care le livra apa pe str. Bucovinei, iar anularea racordului din strada Vasile Lupu a acestei conducte se impune si prin prisma faptului ca aceasta cca urmare a sparturilor ce se produceau si care a durat pana acum.
De aceea, rog mai ales ca beneficiari ai apei furnizata prin conducta de apa de pe str. Ilie Dinca sunt doar cativa cetateni din strada Bucovinei care cu mijloace financiare proprii au mai facut un racordaj de apa in vederea maririi debitului de apa pentru fonducta oricum prtebuie remediata prin inlocuire sau prin anulare DEOARECE la pozitia 16 din Tabelul strazilor ce au fost aprobate a fi reabilitate se afla s str. Ilie Dinca cu 90m SI ORICUM nepotul meu a depus documentele de instalarie a racordului de gaze din aceasta strada, SI NU IN ULTIMUL RAND gardul s-a crapat si exista pericolul daramarii lui deja poarta s-a deplasat iar lucratorii RAJA ce au efectuat remedierea prin manson si racord a conductei m-au avizat ca exista pericolul de ivire a unei noi sparturi si ar trebui sa i-au legatura cu RAJA dar si cu dvs.(unul dintre ei spunand ca aceasta conducta este pe domeniul public si ar apartine autoritatii locale UTA Medgidia), eu inclin sa cred contrariul dar oricum SOLICIT SPRIJINUL in solutionarea cauzei.
Daca este cazul pot prezenta toate documentele transmise Furnizorului de apa inclusiv Notificarea privind consecintele daramarii gardului cu eventualele daune ce le atrage neremedierea situatiei.


413 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Constanţa

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design