Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Sava Marioara
La data: 13 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113373
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, Domnule Primar
Locuiesc pe strada Col. I. Buzoianu, asa cum am mentionat mai sus, strada care a fost prinsa in programul anului 2017 pentru reabilitare.
Nu stiu cum este prinsa strada in documentele dumneavoastra la primarie, dar strada Col.I. Buzoianu incepe de la str, Democratiei si se termina la gara.Va spun acest lucru deoarece reabilitarea strazii s-a facut doar pana la B-dul N. Balcescu, restul strazii, care se continua in spatele blocului Magnolia pana la str. Democratiei, e plina de gropi, fara borduri sau trotuare, deoarece nu s-a reabilitat niciodata.
Nu este vina noastra, a celor care locuim pe Col. I. Buzoianu, de la nr.1 pana la nr. 15, ca in mijlocul strazii a fost construit un bloc.
De aceea, va rugam sa-i transmiteti constructoprului care s-a ocupat de reabilitarea strazii sa-si finalizeze lucrarea, in aceasta primavara ( asa cum a facut cu restul strazii; nu sa plombeze gropile din strada).

Va multumesc anticipat si sper ca, in curand, strada sa arate ca una din centru nu ca una de la periferie


512 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

16 Februarie 2018
Vom lua masuri.
Va multumesc.

In primavara incep lucrarile de reabilitare a fostului Spital Bratianu.
Vor fi lucrari de amploare, inclusiv noi bransamente la utilitati astfel incat, abia dupa finalizare putem intra cu asfaltarea.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

13 Februarie 2018, Daniel
Acolo e fundatura, nu circula decat riveranii, in mod evident nu trebuie sa fie o prioritate, prioritare trebuie sa fie zonele circulate. Si nici nu e chiar praf strada, e chiar ok comparativ cu altele care sunt tranzitate zilnic de jumatate din buzoieni.

15 Februarie 2018, ilie
Portiunea dintre blocul Magnolia si democratiei este dezastruoasa. Mergeti spre policlinica sa vedeti ca nu exista trotuar. Acolo unde ar fi trebuit sa fie trotuar este de fapt o poteca de pietris! In rest strada este plina de gropi trebuie refacuta din temelii. Constructia unui bloc in mijlocul strazii a fost intr-adevar o decizie regretabila a fostului regim. Cica strada nu e circulata….pai ziua este full de masini in zona este policlinica si este si un centru de copii. Mai adaugam si faptul ca aici parcheaza cei care vin la numeroasele restaurante din zona (brasserie, no limit, Il padrino) plus cei de la magazinul de mobila si vedem cit de necirculata este!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design