Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Ponepal Constantin
La data: 13 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113378
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

In data de 13.02.2018 s-au "toaletat" pomii in cartierul Trivale, intre blocurile 39 si 40. Angajatii Primariei au actionat in mod barbar, distrugand, fara consultarea locatarilor, un frumos PIN, inalt cat blocul, care in zilele de vara asigura un microclimat placut si racoritor, o binefacere pentru apartamentele invecinate. Au lasat in urma un spatiu gol. Cand in tara se taie padurile cu japca, barem in orase sa pastram spatiile verzi, nu sa intram cu drujbele aiurea fara sa punem nimic la loc. D-le Primar. va rog sa luati masurile cuvenite impotriva acestor actiuni barbare contra naturii. Va multumesc.

637 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

19 Februarie 2018
Inainte de a se interveni cu taieri, copacii sunt studiati de o Comisie alcatuita din specialisti de la SC Salpitflor Green SA, Agentia pentru Protectia Mediului Arges, Primaria Municipiului Pitesti; deplasarea acestei comisii se face ca urmare a solicitarilor venite de la cetatenii municipiului.
Comisia stabileste asupra carui pom/arbore se va interveni; interventia efectiva este executata de specialisti din cadrul Sectiei spatii verzi a SC Salpitflor Green SA..
In locul acestor arbori sacrificati, in fiecare toamna si primavara se planteaza cu mult mai multi arbori/pomi tineri, astfel ca "bogatia verde" a municipiului nu are de suferit.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

20 Februarie 2018, Ponepal Constantin
In cazul pe care l-am sesizat, onorata comisie a actionat abuziv, fara nici un motiv plauzibil. A doborat un pin falnic de 50 de ani, benefic pentru locatari. Sa asteptam alti 50 de ani si sa taiem iar? Ca sa se afle comisia in treaba... Raspunsul mi se pare cam birocratic.

20 Februarie 2018, Ponepal Constantin
Comisia a actionat pripit, fara nici o consultare cu locatarii. A distrus un pin de 50 de ani, benefic pentru apartamentele invecinate. Sa mai asteptam 50 de ani pana creste altul? Comisia sa gandeasca mai bine cand ia astfel de masuri irecuperabile... altfel se afla numai in treaba.



Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design