Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Curtea de Arges, judetul Arges

Postata de: Ureche George Catalin
La data: 15 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113431
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua

Ma numesc Catalin U. am 39 de ani , din Curtea de Arges, Str. Banu Maracine , de profesie economist si as dori sa va supun atentiei o situatie ce ar putea genera fonduri pt bugetul local, ( este pt a 2 oara cand va supun atentiei aceasi problema)fonduri ce ar putea sa ajute la dezvoltarea orasului ( amenajarea de locuri de joaca noi...intretinerea si modernizarea celor deja existente...alocari de fonduri suplimentare unitatilor de invatamant local..amenajarea si intretinerea parcurilor..etc...)
In urma unor observatii perosnale , am constatat un nr destul de mare de parcari deja amenajate , in mai toate cartierele orasului, parcari ce deservesc riveranii respectivelor cartiere. Avand in vedere ca asociatiile de locatari au deja o situatie a propietarilor de masini ce parcheaza in respectivele locuri amneajate de primarie, as propune instituirea unei taxe, pt inchirierea respectivului loc de parcare, o taxa asa cum este in mai toate orasele din Romania dar si din EU.
Cred ca o suma de 100..150...200 ron/ an ar fi o suma echitabila si nu ar impovara cu absolut nimic pe contribuabil.
De asemenea , se poate conditiona inchiriera locului de parcare de plata integrala a impozitului pe anul in curs pana la o anumita data aleasa de dvs. ....( imi imaginez ca foarte multi dintre cei care ezita sa plateasca la timp impozitul datorat primariei ar achita integral doar stiind ca odata cu acesta ar avea si locul de parcare achitat pt 1 an..). Binenteles ca locul de parcare este pus la dispozitia tuturor intr-un interval orar stabilit de primarie ( ex. 08.00-16.00) urmand ca dupa aceasta ora in urma unei autorizatii eliberata de primarie sa poata parca cel care a inchiriat respectivul loc de parcare.
La un calcul estimativ....1000 locuri de parcare ar genera garantat intre 100.000 ron si 200.000 ron anual. Poate ca suma nu este una mare..dar poate fi privita si ca o suma "locomotiva" pt colectarea de impozite ( asa cum spuneam mai sus..)

In asteptarea unui raspuns din partea dvs va multumesc anticipat

Catalin U.

NB: mentionez ca exista un raspuns al dvs la o sesizare din 2016 ( Sesizare pentru primaria Curtea de Arges, judetul Arges, Postata de: Lucian
La data: 21 Septembrie 2016
Tip: Reclamatie
Cod: 101070)....insa ramasa fara concretizare din partea administratiei locale. Cum " mai toata lumea" in ziua de astazi "cere bani administratie locale" va rog sa luati in considerare si propunerea mea, propunere ce "aduce bani " pt administratia locala. As dori de asemenea ca in eventualitatea concretizarii intr-un final a acestei propuneri , banii sa aiba o destinatie precisa ( cum mentionam mai sus) in asa fel incat cetateanul sa vada concret incotro s-au indreptat banii platiti de el pt parcare .Ca o paranteza, cred ca NIMENI nu ar avea ceva de obiectat daca aceste sume s-ar indrepta catre crearea de facilitati copiilor orasului nostru ( locuri de joaca, intretinerea acestora, upgradarea celor existente, achizitionarea de materiale didactice pt gradinite si scoli..etc)
Multumesc din nou.


418 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design