Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Voluntari, judetul Ilfov

Postata de: Ionut Bacanu
La data: 15 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113439
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, am trimis in repetate randuri catre adresa primariei solicitarea de mai jos dar am primit doar un raspuns sec pe partea de transport in comun. Pentru restul intrebarilor mi s-a spus ca mi se va raspunde cand informatiile vor deveni disponibile. Deoarece mi se pare ca intrebarile ar trebui sa aibe deja raspunsuri va rog sa imi raspundeti punctual la intrebari (nu doresc un raspuns prin care sa mi se spuna ca intrebarile au fost trimise mai departe).
Multumesc.


<<Solicitare 01.11.2017
Buna ziua,
In ultima perioada, ca cetatean al orasului Voluntari, m-am confruntat cu mari probleme in deplasarea in trafic pe arterele Matei Millo – Popasului – Emil Racovita – Soseaua Pipera, strada Iancu Nicolae.
In același timp nu pot sa nu observ numeroasele proiecte imobiliare in zona, inclusiv construirea multor blocuri de apartamente de-a lungul Soselei Pipera.
Masurile curente luate de Politia Locala si de Primarie (dirijarea intersectiilor cu agenti de circulatie) nu sunt suficiente in conditiile actuale si deci, in perspectiva darii in folosinta a proiectelor in curs, in viitor situatia se va agrava exponential.
In acest context am rugamintea sa imi spuneti care este strategia Primariei Voluntari pe termen lung pentru evitarea adancirii problemei legate de trafic:
- Exista proiecte de imbunatatire a infrastructurii existente, care sunt acestea si care este programul de implementare?
- Exista proiecte pentru construirea de infrastructura suplimentara, care sunt acestea si care este programul de implementare?
- Exista proiecte pentru imbunatatirea retelei de transport in comun, asigurarea legaturii cu magistrale de metrou, imbunatatirea frecventei de circulatie (In prezent liniile existente 1 si 2 au o valoare scazuta mai ales pentru ca nu fac legatura directa cu magistrale de metrou, circula rar – 30 minute si datorita traficului infernal au un program de succedare imprevizibil)?
- Exista proiecte pentru imbunatatirea traficului pe strada Popasului – Emil Racovita (largire, construire trotuar, piste de bicicleta)?
- Care este volumul de locuinte noi previzionat a fi dat in folosinta in urmatorul an (2018) in baza autorizatiilor de constructe emise?
De asemenea, pe termen mediu, care sunt masurile luate de primarie pentru descongestionarea traficului, pe langa cele luate deja si care nu isi arata eficienta?
Multumesc,
Ionut Bacanu>>


706 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Ilfov

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design