Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Cluj Napoca, judetul Cluj

Postata de: Bunika Gabriella
La data: 22 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113609
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua
Doresc sa fac o sesizare despre Politia Locala...
In data de 22.02.2018 am achitat taxa de parcare prin sms ,valabila pana la ora 11;26.Gasesc o amenda pe parbriz,intocmita la ora 11;28!
Pt 2 minute amendata! Sunt convocata la sediul dansilor pe data de 27.02 8;30-9;30
Nu astept data mentionata si ma prezint de urgenta la ora 14;15( tot in data de 22.02)
Persoana care a intocmit constatarea iesise din tura, si nici un superior de a dansei .
Am stat de vorba cu o doamna ( singura din incapere restul fiind barbati) care din nu stiu ce motiv m-a considerat surda, deoarece urla la mine in timp ce discutam.Am rugat-o sa reduca un pic volumul deoarece aud inca bine,iar dansa mi-a raspuns intepata ca asa vorbeste de obicei.M-a "lamurit" in problema mea ;deci la data si ora mentionata pe constatare sa ma prezint in fata persoanei care a intocmit -o deoarece va trebui sa intocmeasca un proces verbal pe care il pot contesta in instanta.
Cu parere de rau , daca avem un serviciu si nu ne putem invoi la ora "prescrisa" ,altcineva nu se mai poate ocupa de acest "caz"? Mi s-a spus ca nici un superior al agentului constatator nu poate interveni pana nu se intocmeste procesul verbal. Bun atunci voi veni dupa ora 14 cand ies de la lucru...Nu se poate ,deoarece persoana respectiva lucreaza doar dimineata pina la ora 14! Si ???Cum e posibil asa ceva ?Lipsa de organizare si de interes! Agentul constatator la sfarsitul zilei de lucru nu ar trebui sa predea toate constatarile facute,,procesele verbale dovezi foto si in cazul in care se prezinta persoana vizata sa fie solutionata problema cat mai urgent.Sistemul in sine trebuie fluidizat,decongestionat nu sa ne invoim de la serviciu sa cautam doar si doar persoana care a intocmit constatarea de parca eram la Poarta Raiulu isi voiam un bilet de intrare la Sf Petru.
Doamna care urla la mine ar trebui instruita cum sa relationeze cu publicul pt ca nu era la firma proprie a dansei si nu-mi era nici sef..Recunosc am depasit stationarea cu 2 minute!Fie-mi iertata pacatul; dar la umilinta si la drumurile in plus la care ne supuneti,era de bun simt sa treceti atat cu vederea.
Un gust amar chiar jalnic privind serviciul de la Politia Locala!


313 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare

28 Februarie 2018, Farkas Traian Iosif
In opinia mea, problema semnalata este abuz de autoritate. Dupa cate stiu, timp de 15 minute, dupa ce ai parcat autoturismul, pe un loc marcat, nu poti fi amendat, deoarece trebuie sa te deplasezi la un aparat pentru taxat. De unde stiau agentii ca dumneavoastra in cele doua minute, nu va aflati exact la aparat pentru a plati prelungirea parcarii. Acest aspect, demonstreaza clar ca acestia au comis un abuz. Daca Procesul-verbal ar fi fost intocmit dupa un interval mai mare de 15 minute, ar fi fost sa zicem legal.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
 
Cei mai activi primari din ultimele 7 zile
Dragos Victor Chitic (PNL) Dragos Victor Chitic (PNL)
Piatra Neamt
(6 raspunsuri
)
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design