Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Cossini Liviu
La data: 23 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113636
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, D-ule Primar, Sant locatar intr-unul din blocurile de pe Dimitrie Cantemir, si am declarat un pct de lucru pentru o societate, la adresa de acasa, ca fiind FARA ACTIVITATE, si doar ca SEDIU SOCIAL. De ce mi se solicita sa platesc 950 lei pe an ptr acest pct de lucru, in situatia in care ptr aceasta societate primesc doar corespondenta acasa ? Acest sistem este un fel de JAPCA ? A lua banii contribuabilului pe orice cai, asa vedeti dv rezolvarea problemelor sectorului ? Solutia simpla pentru mine, ar fi pana la urma, mutarea pct de lucru intr-un alt sector, unde nu se intampla abuzuri de acest gen ! Credeti ca daca fug societatile din sectorul pe care cu onoare il conduceti, veti avea mai multi bani pentru a rezolva problemele sectorului 4 ? In plus as dori sa va reamintesc ca daca intentionati sa luati banii societatilor comerciale care desfasoara diverse activitati in sectorul 4, este necesar sa faceti contracte de ridicare a gunoiului menajer, cu volumele prognozate, cu minim de gunoi ridicat sau nu, si cu eliberarea unor bonulete saptamanal, sau cand se ridica gunoiul, in baza carora se calculeaza volumul de gunoi menajer ridicat si facturat CONFOTM CONTRACTULUI ( asa zice legea) !!!!! Nu japca - ca doar santem intr-o tara civilizata! Va rog sa nu uitati ca exista si posibilitatea cererii din partea locuitorilor Sectorului 4, de a contesta Hot. Con. Local pe contecios administrativ ca fiind un abuz ! Nu stiu daca se va da dreptate Primariei sau Locuitorilor Sectorului 4, dar parerea mea este ca rezolvarea acestor probleme trebuie facuta altfel - nu se vor rezolva in stilul " imi bag mana in buzunarul contribuabilului " ca nu are ce sa faca !!!! In speranta ca veti gasi cele mai bune cai de a rezolva problemele Sectorului 4, Cu toata consideratia Al dv Liviu Cossini

426 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

26 Februarie 2018
      Referitor la ID  113636/10253/26.02.2018, va comunicam:
  
  Avand in vedere ca datele dvs. de identificare sunt restrictionate pe platforma site-ului www.domnuleprimar.ro, va rugam sa reveniti cu o noua petitie pe adresa de e-mail a institutiei noastre contact@ps4.ro in care sa mentionati nume, prenume si adresa de domiciliu completa (str, nr, bl, apt).
     Solicitam
aceste date, în conformitate cu art. 7 din O.G. nr 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, cu modificarile si completarile ulterioare, care prevede ca petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza”.

     Va multumim pentru intelegere.


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design