Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Galati, judetul Galati

Postata de: Neagu Adrian
La data: 23 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113651
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua domnule Primar Pucheanu! Ma numesc Neagu Adrian locuiesc pe strada N. Alexandrescu , Bl. c2b , Ap. 52, Sc3, apartinand Asociatei de Proprietari nr. 119, doresc sa va aduc la cunostinta urmatoarele:
Am contactat Asociatia pt eliberarea unei adeverinte in urma careia sa rezulte datorii 0 la intretinere in vederea bransarii individuale si incheierea contractului cu cei de la Apa Canal.
Ni sa spus ca urma procesului intentat de Apaterm cate Asociatia de locatari nr 119 din anul 2006 a rezultat o suma de 1200 de ron per apartament reprezentand penalitati neplatite catre Apaterm. Foarte multi locatari au intentat proces impotriva Asociatei nr 119 de ani de zile fara cusur, fara a se rezolva ceva concret. Ce este grav in situatia de fata este ca nimeni nu ne-a informat la avizier figuram cu Total de plata 0 ron. Intrebandu_l pe domnul Cretu Marian - Presedintele Asociatei Nr. 119 de aceasta problema ne-a raspuns cu un sec nu e de datoria noastra ce de datoria cetateanului sa se informeze. Eu intreb cand se pun in pozitii de presedinti de asociatii acesti Domni sau Doamne se verifica si competenta lor. Cu ce sunt eu vinovat cetatean Neagu Adrian platitor de taxe si impozite la zi ca nu am fost informat de aceasta datorie de 11 ani respectiv din 2006. In toti acesti ani s-au perindat pe la Asociatia nr. 119 Dna Benche , Petre Ionel, Si Cretu Marian toti niste neprofesionalisti platiti din banii contribuabililor. Eu intreb de ce atatea secrete si atata netransparenta , cand se intreaba ceva sau se doreste sa se vada registrele din 2006 pana in prezent ni se spune ca nu e posibil, si de ce trebuie sa platesc eu niste penalizari la niste datorii pe care personal nu le-am facut facand plata lunar. Rog urgent daca se poate veni cu o solutie ca nu am de gand sa platesc acesti 1200 de ron , si cu un control la Asociatia nr 119, si eventual punerea in functie a unor oameni capabili de aceste pozitii. As dori sa reclam si faptul ca pe parcursul celor 27 de ani al Blocului c2b sc. 3 , nu am avut acces la uscatorul si respectiv boxa blocului deoarece niste familii Craciun au baricadat iesirea de urgenta si uscatorul cu tot felul de obiecte personale butoaie, cauciucuri etc. Am solicitat pe parcursul anilor un loc care este alocat fiecarui locatar al blocului mi sa refuzat accesul de catre aceste familii. In primul rand este vorba si de siguranta cetatenilor ca in cazul unui cutremur sau incediu sa fie eliberate ambele cai de evacuare cu care a fost prevazut blocul din constructie. Aceasta este o problema general valabila a blocurilor de dinaintea Revolutiei. In speranta ca se va rezolva ceva curand cu Asociatia nr 119 si cu calea de acces in caz de urgenta A blocului C2B sc.3 astept un raspuns ferm din partea reprezentantilor Primariei Galati. Va multumesc anticipat ! Neagu Adrian

621 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

13 Martie 2018

Buna ziua,

Solicitarea dvs a fost inregistrata la Registratura Generala a Primariei Galati cu nr. 472338  din data de 26.02.2018.


Documente atasate raspunsului
scan1.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Galaţi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design