Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Neagu Alexandra
La data: 24 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113676
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, domnule primar! In urma mai multor solicitari pe care le-am inaintat la Ministerul Dezvoltarii legate de finalizarea procedurilor necesare punerii in vanzare a locuintelor ANL, in luna mai 2017, mi s-a comunicat ca in urma analizarii datelor din HCL a Mun. Buzau nr. 271/2016 si a extraselor de carte funciara transmise de Primaria Mun. Buzau au fost constatate neconcordante, motiv pentru care s-a solicitat refacerea acestora. Avand in vedere ca pana la momentul in care am primit raspunsul de la Ministerul Dezvoltarii, respectiv mai 2017, Primaria Mun Buzau transmisese doar extrasele de carte funciara actualizate, va rog sa-mi comunicati nr. si data hotararii de consiliu local modificata, pentru a ma putea adresa Ministerului Dezvoltarii cu o noua solicitare. Va multumesc!

626 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

13 Martie 2018
La acest moment nu a fost adoptata o astfel de hotarare.
Primaria Municipiului Buzau are in vedere solutionarea acestei probleme; in data de 19.02.2018 intreaga documentatie a fost inaintata Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

26 Februarie 2018, Nicolae
Sunt disperati bugetarii din ANL-uri vor sa apuce si ei sa dea teapa vietii, sa cumpere apartamente la pret de masina rabla. Cei mai multi au masini mai scumpe decat vor sa dea pe apartamentele ANL. Si desigur, mediade masini/apartament e cel putin dubla fata de blocurile alaturate in care stau muncitori si bugetari care n-au stat cu mana intinsa la stat si au cumparat de pe piata libera.

26 Februarie 2018, Guiu Puiu
Bai frate voi in atatia ani de anl-pâti nu ati reusit sa va cumparati un apartament propriet. pers. ... mocangiilor ! Oricum aceste cocioabe ANL arata mai rau ca un bloc din "70 si va cet astia si cat nu fac, rusine celor care au detinut un apart propr l-au vandut si acu' asteapta pomana.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design