Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Constanta, judetul Constanta

Postata de: Rabacel Camelia
La data: 25 Februarie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113687
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua, d-le PRIMAR,
Va informez,ca de opt ani am tot trimis nenumarate cereri la Primarie si la S.C.Confort Urban S.R.L.,prin posta (cu confirmare de primire) pentru astfaltarea strazii noastre INTRAREA BOGDAN VASILE (in spatele caminelor militare) aprox.100 m liniari, la care am primit doar promisiuni. Anexam ultimul raspuns al Primariei si imaginile de pe strada noastra, care nu a fost niciodată astfaltată ,desi casele au inceput sa fie construite din 1971.Dorim sa stim cand se va astfalta si ,,ulita" noastră, taxele si impozitele le platim,am votat plini de sperante,dupa ce am primit raspunsul de la Primarie din data de 25.04.2016, pe care il anexam. Consideram ca avem si noi dreptul la un minim de confort,ne-am saturat de atata noroi ,praf si mizerie. Ne-am deplasat in sept.2016 la Primarie (Serv.Drumuri...Ing. M. Patrutoiu,de la care am primit asigurari ca se va astfalta si strada noastra in 2016, si ca s-a luat legatura si cu Confort Urban ,,spre competenta solutionare". Am tot asteptat ,si am luat legatura si noi cu Confort Urban SRL.dupa care, s-a turnat un strat de frezant ,(care s-a imprăstiat si s-au format din nou gropi). Am primit si de aici promisiuni in 2016 ,in 2017 si ni s-a comunicat ,ca se face studiul de fezabilitate , urmand ca in 2018 sa se astfalteze si strada noastra ,ceea ce nu se reflecta in ,,Programul de astfaltare strazi Constanta 2018"
Consideram ca argumentele noastre sunt intemeiate si speram sa ne sprijiniti si pe noi in rezolvarea acestei situatii. Dorim sa stim de ce acum ,cand se finalizeaza lucrarile in zona ,chiar nu se poate face ceva si pentru noi ? Asteptam de atata timp ,avem copii mici cu care ne deplasam greu pana la prima strada astfaltata si ajungem jenati si umiliti in mijloacele de transport, prin oras si la serviciu.

Va rugam sa ne dati un raspuns ref. la astfaltarea mult promisa a strazii noastre si sa gasiti o solutie in rezolvarea acestei situatii .
Va multumim anticipat, si va asiguram de intreaga noastra consideratie.
Documente / Imagini:410 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Constanţa

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design