Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Hunedoara, judetul Hunedoara

Postata de: Constantin Cristian
La data: 03 Martie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113791
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna seara,domnule primar chiar nu se poate face ceva pentru a aduce si in orasul nostru un sport la care cetatenii Hunedoarei sa poate participa ca spectatori si sa ne putem bucura macar de atata lucru?o liga nationala la handbal,la volei macar ca la fotbal nici nu se pune problema fie el si in sala..sa contam si noi pe harta sportului romanesc!sa deschid tv-ul radioul si sa aud ca joaca Corvinul sau Hunedoara cu cineva?sunt orase cu mult sub nivelul Hunedoarei care se bucura macar de un handbal de calitate cu o investitie nu f mare.Poate totusi se poate face ceva si in privinta asta

694 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

06 Martie 2018
Clubul Sportiv Scolar Hunedoara este unitate de invatamant cu program sportiv suplimentar, de nivel liceal, care are organizate sectii de atletism, box, handbal, supte si natatie. 

Unitatea scolarizeaza elevi din invatamantul scolar, gimnazial si liceal din unitatile de invatamant din Hunedoara si zonele limitrofe. In fiecare an, in unitatea noastra sunt inscrisi aproximativ 500 elevi - sportivi, in cele 5 sectii sportive, clubul dispune de profesori-antrenori calificati care organizeaza si conduc procesul de instruire sportiva. 

Pentru sportivii clubului nostru ne straduim sa asigur?m conditii de pregatire sportiva de specialitate, specifica fiecarei ramuri de sport.

Sportivii si antrenorii clubului CSS Hunedoara, club aflat in subordinea ISJ Hunedoara, au obtinut in anul 2017 performante foarte bune, la competitiile nationale si internationale, unde au reprezentat orasul Hunedoara, judetul Hunedoara si Romania la competitiile internationale.

In urma rezultatelor prezentate, CSS Hunedoara a obtinut 82 medalii la Campionatele Nationale si Internationale desfasurate in anul 2017, astfel: 20 medalii de aur, 22 medalii de argint si 40 medalii de bronz, am promovat la loturile na?ionale, 10 sportivi.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 5
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design