Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Mirian
La data: 06 Martie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113838
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua,
Locuiesc in zona Tancodrom, si in ultima perioada am asistat in mediul virtual la o ampla dezbatere intre viceprimar si locatari cu privire la asfaltarea strazilor din aceasta zona. Zona dispune de toate utilitatile (apa, canalizare, gaze, energie electrica) unele introduse cu fonduri publice unele cu fonduri proprii. Unele strazi din fericire (pentru unii) numai cu fonduri publice- exemplu strada Jan Constantinescu. Toate utilitatile au fost introduse in baza autorizatiilor de constructie eliberate de Primaria Pitesti. Avand in vedere refuzul primariei de a asfalta strazile pe motiv ca sunt cativa metrii de teren care nu sunt in domeniul public as avea o intrebare fireasca. Cand s-au eliberat toate autorizatiile de constructie pentru introducerea utilitatilor aceste terenuri nu erau domeniu privat? De cand elibereaza primaria autorizatii pe domeniul privat?
Cum pe terenul privat pot sa treaca conducte de apa, canalizare, gaze, stalpi de energie electrica, retele aflate in patrimoniul societatilor furnizoare iar cativa centimetrii de asfalt nu pot fi turnati pe acesti cativa metrii patrati? Sa fie oare doar un motiv de amanare la nesfarsit in functie de alte obiective temporare?

601 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

22 Martie 2018
Executarea lucrarilor de constructii este permisa in baza unei autorizatii de construire emisa la solicitarea titularului unui drept real asupra unui imobil.
Autorizatiile de construire pentru retelele de utilitati publice (apa, canalizare, gaze, electricitate) au fost emise pentru terenuri apartinand domeniului public.
Referitor la asfaltarea strazilor din zona Tancodrom, va comunicam ca aceste lucrari se pot executa in baza autorizatiei de construire doar pe terenuri apartinand domeniului public al municipiului Pitesti, fara afectarea proprietatilor private.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

30 Martie 2018, mirian
Pai tocmai asta e problema.. Parimaria Pitesti a emis autorizatii de constructie pentru apa, canal, gaze, electricitate pe aceste terenuri cu toate ca si in acest moment ele sunt terenuri private. Cand este vorba de asfaltarea drumului nu se mai poate ca sunt "terenuri private". Cand ati avut dreptate? Atunci sau acum? Sa fi fost alte interese atunci sau altele acum?Tare-s curios de raspuns.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 5
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design