Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Constantin Oproiu
La data: 07 Martie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113872
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar
revin la sesizarea referitoare la Politia Locala.
Am sesizat ca pe blocul fost Optinova sta sa cada o antena colectiva!! Daca era o pisica sau chemam televiziunea se rezolva ...
Parcarile din jurul blocurilor sunt parcari de resedinta.Nu inteleg atunci de ce sunt pline cu tot felul de camionete,microbuze si remorci.Politia locala ar trebui sa se ocupe si de acest aspect si nu numai de dormit in masina langa tomberonul de gunoi.Sunt masini parcate pe spatii verzi! Dumneavoastra va place sum arata trotuarul din fata sediului RDS de pe Fratii Golesti ?Tot asa si la stadion si tot asa si intre blocuri. In afara aprinsului girofarului cand cineva opreste neregulamentar si a fotografiilor adiacente ce stie sa faca Politia locala? Dupa cum arata multe cartiere...NIMIC. Daca in 3 luni de zile nu au fost in stare sa rezolve cazul cu antena care sta sa cada....restul sunt doar vorbe.

632 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

03 Aprilie 2018
Aspectele sesizate sunt verificate periodic in teren de catre echipajele cu itinerariul str. Frati Golesti, iar actiunile pentru prevenirea, constatarea si luarea masurilor de sanctionare impotriva conducatorilor auto care nu respecta prevederile legale privind circulatia pe drumurile publice au caracter continuu.
Agentii din cadrul Serviciului Siguranta Rutiera, actioneaza periodic in zona teritorial- administrativa a Municipiului PItesti pentru prevenirea, depistarea, constatarea si sanctionarea conducatorilor de autovehicule care incalca normele rutiere sau care pun in pericol circulatia rutiera.
Referitor la antena colectiva se vor respecta prevederile Legii nr. 230/ 2007 art. 56 alin 1, lit. a, altfel se vor lua masuri legale in consecinta actului normativ mai sus mentionat.
Actiunile ai caracter continuu si se va interveni punctual pentru identificarea conducatorilor auto care nu respecta prevederile legale si luarea masurilor corespunzatoare.
Toptodata, va informam ca anumite situatii izolate de oprire/ stationare neregulamentara, intrare acces intr-un perimetru interzis nu pot fi anticipate de catre agentii de politie locala, de aceea recomandam cetatenilor sa semnaleze astfel de aspecte la Dispeceratul Politie Locale, tel. 0348/911 sau 0248/210230.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design