Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Grecu Alexandru
La data: 10 Martie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113932
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna seara. Sunt membru in comitetul executiv al asociatiei de proprietari PT13/2 de pe Str. Ciucurete si va scriu cat mai pe scurt cu ce problema mare ne confruntam. Am fost dati in judecata de locatara Man Madalina si de angajata asociatiei, ingrijitoarea Grigore Florentina sprijinita logistic si mai ales la intocmirea documentelor tot de mai sus numita Man Madalina. Nu ne temem pentru ca asociatia are aproape toate problemele puse la punct dar, in spatele reclamantelor sta o casa de avocatura din Ploiesti. Problema este ca asociatia va plati avocatul care sa ne reprezinte in instanta din banii locatarilor si nu vor fi putini bani. Am fost la biroul de indrumare si control al primariei si nu ne poate ajuta in nici un fel. Man Madalina ne obstructioneaza activitatea prin depunerea unor cereri scrise ABERANTE la intervale de timp de maxim 2-3 saptamani. Am fost reclamati de aceiasi persoana la biroul de indrumare si control iar faptele nu s-au confirmat. Politia a primit reclamatie de la aceiasi Man Madalina si faptele nu s-au confirmat. Cu reclamatiile numitei Man Madalina au fost pusi pe drumuri degeaba si au consumat timp o multime de oameni ai autoritatilor locale. Am fost reclamati si de catre Grigore Florentina care a avut un accident de masina iar acest accident se pare ca nu este accident de munca pentru ca s-a petrecut cu multe minute mai devreme fata de orarul de deplasare catre locul de munca. Cu toate acestea ne-a reclamat la ITM si cazul se cerceteaza - cercetarea costa si ea mai mult de 1000 de lei , bani platiti tot de proprietarii din asociatie. Chiar nu stim incotro sa ne indreptam pentru a primi un ajutor. Joi 15.03.2017 la ora 17.00 avem adunare generala anuala a asociatiei de locatari unde vrem sa prezentam locatarilor pe langa darea de seama si problemele cu care ne confruntam. Am dori ca D-voastra sau D-l viceprimar Apostu sa participati la adunare - am vazut intr-o sesizare anterioara din februarie 2018 ca ati fi fost de acord sa participati la o alta asociatie. Chiar nu stim ce sa mai facem. Va multumim pentru timpul acordat.

570 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

14 Martie 2018
Vor fi prezenti acolo domnul viceprimar Ionut Apostu si domnul secretar Eduard Pistol.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

12 Martie 2018, Vasile
Asa va trebuie,ca nu va mai saturati de "furat". Acum sariti cu banul la avocati,la expertize...felicitari doamnei Man Madalina.

15 Martie 2018, Grecu Alexandru
D-le Vasile, va invit la adunare! Stiu ca sunteti din asociatie si chiar as dori sa ne cunoastem! Nu e frumos sa faceti acuzatii neintemeiate!

15 Martie 2018, Admin
Unde dai si unde crapa... Oamenii au o problema cu totul diferita si hop apare unul cu o idee fixa in cap, cum ca se fura. Prietene, daca nu stii cum stau lucrurile, nu mai bine te abtii? Daca tu te lasi furat si prostit la asociatia din care faci parte, fie ca ai vrut sau nu si cei pe care i-ati pus sa va gestioneze banutii profita de nepasarea si nestiinta voastra si va fura, asta nu inseamna ca peste tot sunt hoti! Mai sunt si oameni care vor sa indrepte lucrurile dar de multe ori nu sunt sprijiniti de ceilalti, de asazisii proprietari, pentru care neimplicarea, statul pe margine si carcoteala sunt sporturi nationale... Mai hoti sunt unii proprietari care cauta prin tot felul de tertipuri sa se scoata de la anumite plati. Ba nu declara numarul de persoane corect care locuiesc lunar, ba nu declara corect consumurile de apa si cate si mai cate. Si atunci cine fura?! La randul meu sunt implicat in actul de conducere al unei asociatii fiind ales de ceilalti, democratic. Insa daca vine unul ca tine si imi zice in fata ca fur cumva de la asociatie, il tarasc in procese pentru calomnie si nu ma las pana nu obtin daune morale de la el incat sa-i piara cheful sa mai deschida gura aiurea. Ia incearca si tu sa vezi ce ti-o furi!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design