Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Pitesti, judetul Arges

Postata de: Petre Florin
La data: 12 Martie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 113968
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Dle Primar care e situatia juridica a terenului/spatiu verde din Gavana II aflat intre blocurile A. 36bis si A. 36? Nu mai este domeniu public? A fost vandut unor persoane care locuiesc la parter?
Cum si-au permis acestia sa imprejmuiasca domeniul public situat de-a lungul apartamentelor lor fara sa detina autorizatii de constructie? Pentru garduri vii este necesara obtinerea de autorizatii de construire (legea constructiilor) pe care ei nu le detin. De altfel pentru folosirea domeniului public si pentru orice amenajare facuta pe acesta e nevoie de autorizare. Explicati-le ca sunt proprietari doar pe apartamentele lor nu si pe terenurile din fata apartamentelor.
Unii dintre ei nu s-au limitat la a imprejmui terenul din fata geamurilor, ba chiar au distrus spatiul verde ridicand pe el diverse constructii care servesc propriului interes.
De exemplu, persoana care locuieste in A, 36 la apartamentul cu numarul doi al scarii a doua si-a construit (fara autorizatii) peste spatiul verde, distrugandu-l, iesire exterioara din balcon direct pe domeniul public: scara cu mai multe trepte din beton, usa exterioara; a turnat o placa mare de beton in jurul scarilor, distrugand spatiul verde. Retineti : toate acestea sunt facute fara nicio autorizatie. Ca tigania sa fie si mai mare si sa stie ca acolo e tarlaua ei, a pus mai multe dale de beton care impiedica iarba sa creasca si si-a scos ghivecele din casa, punandu-le peste iarba.
Va rog sa actionati urgent pentru a pune lucrurile la punct si a decongestiona de pe terenul respectiv tot ceea ce este construit nelegal.
530 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Argeş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design