Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Galati, judetul Galati

Postata de: Carcota Nicu Ciprian
La data: 15 Martie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 114076
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar. Dorersc sa va aduc la cunostinta o problema foarte stresanta pentru locuitorii cartierului Siderurgistilor Vest (str. Anghel Saligny nr, 116) si aceasta fiind lipsa parcarilor si numarul mare de garaje care au fost construite in acest cartier ocupand fostele locuri de joaca pentru copii. In fata blocului 1C sunt 9 garaje, in spate sunt 20 garaje iar in spatele blocului 2C sunt 19 garaje. Problema este cu atat mai mare cu cat din bateria de 9 garaje din fata blocului 1C doar 3 sunt folosite (4 sunt abandonate, 1 vecin isi tine masina pe trotuar in fata garajului iar alt vecin s-a mutat si isi tine butoiul cu vin in beci). Toate trotuarele sunt ocupate de masini parcate, inclusiv trotuarul din jurul Scolii Generale nr. 42 iar copii dimineata sunt nevoiti sa mearga mai mult pe strada decat pe trotuar si nu pot da vina numai pe soferi deoarece chiar nu mai avem unde sa parcam.Ieri mi-am platit taxele pe tot anul in curs si am observat o marire considerabila a cestor taxe pe care va spun ca nu am nicio problema sa le platesc atat timp cat pot trai decent si civilizat in acest oras.
Din cauza lipsei acestor locuri civilizate de parcare nu vreti sa stiti ce manevre trebuie sa faca masina de la Ecosal pentru a putea intra in cartier desi s-ar putea face o intrare directa din strada Gheorghe Asachi intre blocurile 2A si 2B (cu aceasta ocazie s-ar mai decongestiona si traficul in cartier).
O alta problema ar fi existenta unui loc de aprox. 850 m2 intre blocurile 1A si 1E (in acelasi cartier) care nu este folosit si este lasat in paragina de mai bine de 20 de ani. Nu se poate face un loc de joaca pentru copii sau o parcare in acest loc?
Am rugamintea sa luati aceste propuneri in consideare sau sa veniti cu alte idei mai bune pentru a avea un cartier curat si civilizat.
Va multumesc si va doresc o zi buna.

849 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

16 Martie 2018

Buna ziua,

Solicitarea dvs a fost inregistrata la Registratura Generala a Primariei Galati cu       nr. 472516  din data de 16.03.2018.


Documente atasate raspunsului
17 Aprilie 2018

Buna ziua.

Ave?i r?spunsul în ata?ament.

O zi bun?.


Documente atasate raspunsului
R?spuns.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Galaţi

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design