Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Cosma Nicolaie
La data: 20 Martie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 114214
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar doresc să va supun atentie un aspect care il consider un abuz din partea angajatilor dumneavoastra.
In urma cu 10 ani mi-a fost repatizat locul de parcare nr.136A din Sos.Oltentei nr. 73, pe care l-am achitat anual si nu am avut datorii catre institutia pe care o reprezentati si nici fata de asocitia de proprietari. In anul 2017 ca urmare a taxei de salubrizae impusa am primit decizia de impunere in luna septembrie pentru suma e 90 de lei. Stiind ca mai aveam de achitat circa 90 de lei am mers la acea data sa achit aceste taxe avand asupra mea suma de 200 de lei. In momentul in care am solicitat sa schit taxele mi s-a comunicat că taxa de salubrizae este 175 de lei., desi decizia pe care am promit-o era emisa pentru suma de circa 90 de lei. Nu am contestat acest lucru si an achitat taxa de salubrizare, urmand sa achit la o alta data partea a doua din impozitul pe cladire si auto.
Intrucat am omis sa achit si acea ramasita la inceputul anului 2018 am mers sa-mi achit taxele pentru anul in curs. Atunci am aflat ca locul meu de parcare afost reparizat domnului Teodoru Stefan de la apartamentul 118 conform contractului nr. 6694 DIN DATA DE 19.01.2018,fara niciun fel de instintare dinpartea angajatilor dumneavoastra. Fara sa se tina cont ca familia in cauza mai detine inca un loc de parcare in aceeasi zona. Mai mult locul de parcare il folosește pentru un autoturism cu numar de Prahova, beneficiarul locului de parcare in cauză nu locuiește in bloc și prin urmare cei care au decis sa-mi ia locul de parcare fara nici macar un sms asa cum am aflat ca au prinit alti beneficiari de locuri de parcare, ce inters au avut ca inca din data de 19.01.2018 sa repartizeze acest loc altei persoane tinand cont de aspectele de mai sus.
Domnule Primar am incredere in corectitudinea dumneavoastra si doresc sa dispunetai verificarile care se impun pentru clarificarea acestei situati, tinand cont de faptul ca am un copil minor iar locul de parcare imi este necesar .
Cu stima.


492 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design