Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Marian S.
La data: 28 Martie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 114390
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Va rog sa imi explicati cat mai tehnic posibil, motivul (motivele) pentru care asfaltul de pe Bd. Dacia pus cred ca anul trecut (sau in 2016, nu mai retin), nu a rezistat. Cine se face vinovat? De ce se asfalteaza doar centrul orasului, chiar daca nu e de maxima urgenta, in defavoarea altor strazi laturalnice ale orasului? Anul trecut s-a asfaltat Mihai Eminescu, strada care arata acceptabil - acum Bd. Dacia, care era in aceiasi situatie. De ce nu se asfalteaza dupa prioritati si se pune accent doar pe centru? Printr-o intelegere cu CJN, oricum, printr-o metoda legala, acest asfalt putea fi folosit pentru strada Izvoare de exemplu! Care e rupta, nu are trotuare, nu are amenajate statiile de autobuz, etc. Sau alta strada. Asfaltari populiste pentru poze frumoase, nu mai vrem.

446 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

03 Aprilie 2018

Prioritizarea strazilor propuse pentru reparatii curente prin frezare si turnare covor asfaltic a fost facuta cu specialistii de la SC Publiserv, concesionarul nostru pe parte de drumuri, precum si functie de solicitarile cetatenilor. Bdul Dacia a fost reparat in 2015, garantiile la reparatiile curente sunt de 2 ani.

 Cunoastem situatia strazii Izvoare, dar primaria nu are baza legala sa o intretina.Inca din anul 2017 strada a fost predata Consiliului Judetean Neamt, pentru a efectua lucrarile de reparatii si modernizare in cadrul unui proiect european, pe care numai Consiliul Judetean putea sa-l acceseze, fiind un drum judetean. Domnul primar va insista la Consiliul Judetean pentru intretinerea corespunzatoare a strazii, pana vor incepe lucrarile de modernizare. Proiectul de modernizare are contractul de finantare semnat si, in perioada imediat urmatoare, urmeaza sa se organizeze licitatia pentru proiectare si executare.

Serviciul Comunicare


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design