Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Tudor Matei
La data: 01 Aprilie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 114487
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua.Am o intrebare pt.Dvs.in calitate de coordonator al Politiei Locale generata de urmatoarera situatie.:frecvent in ultima vreme un grup de adolescenti tigani ,baieti de 16-17 ani, dar si fete (obligatoriu si fete, care sa chiraie tare la nevoie ) se posteaza vizavi de locuinta mea (locuiesc in cartierul Gara veche,dar departe bine de strazile lor), se aseaza in c... pe bordura si rinjesc fasolea cu ochii holbati pe curtea si casa mea comentind zgomotos cine stie ce. pe limba lor.. nesinchisindu-se nici de latratul disperat al ciinilor. Daca le zici ceva iti raspund ca nu fac nici un rau ,ca ei doar stau in strada,care e domeniu public (au invatat si ei ceva,dar tot dupa ureche).Eu zic ca ce fac ei este de-a dreptul hartuire,intimidare sau chiar incercari de terorizare a locuitorilor.Eventual dupa modul cum isi aleg tintele (s-au manifestat asa si fata de alti vecini ) si perseverenta cu care o fac s-ar parea ca vor sa te scoata din casa ,cum se spune, si sa-ti iei lumea in cap .Niciodata nu isi fac circul in fata unei case nou construite sau unde locuiesc familii tinere. Intrebarea mea este urmatoarea :pot chema in asemenea situatie politia locala sa-i atentioneze si sa-i imprastie? Bineinteles fara a fi acuzat apoi de abuz.Va multumesc,

537 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

10 Aprilie 2018

Sesizarea dvs. am inaintat-o Politiei Locale, pentru un raspuns competent.
Serviciul Comunicare


    Patrulele Poli?iei Locale desfasoara activitati de mentinere a ordinii si linistii publice pe raza municipiului, în zonele si locurile stabilite prin Planul de ordine si siguranta publica pentru îndeplinirea atributiilor prevazute de art. 6 din  Legea nr. 155 din 2010 a politiei locale.

            Puteti solicita interventia politistilor locali, în situatia în care se comit fapte de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, prevazute de Legea nr.61 din 1991, republicata.

            Pentru aplicarea prevederilor legale cu operativitate si prinderea în flagrant a acestor persoane, va comunicam ca aveti posibilitatea sa apelati Dispeceratul Politiei Locale Piatra Neamt - telefon nr.0233/231300,  Serviciul National Unic pentru Apeluri de Urgenta - 112, Echipa de interventie a jandarmilor- telefon 0233/230391 sau Politia municipiului Piatra Neamt - telefon nr.0233/207009.

        De asemenea, aveti posibilitatea sa sesizati si Politia municipiului Piatra Neamt,  pentru cunoasterea aspectelor sesizate de dvs., de catre proximistul  care are în responsabilitate zona în care locuiti si care sa  dispuna masurile legale ce se impun în cazul comiterii unor fapte antisociale.

Politia Locala Piatra-Neamt


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design