Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Buzau, judetul Buzau

Postata de: Ionut Maruntis
La data: 05 Aprilie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 114560
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua domnule primar!
Vin cu o intrebare la dumneavoastra si totodata cu o propunere ca sa spun asa. Avand in vedere ca in ultimii ani traficul pe bulevardul Unirii a devenit infernal, nu exista posibilitatea ca scuarul de pe mijloc sa fie ingustat cat mai mult posibil pentru a putea largi soseaua ca sa se poata circula pe 3 benzi ? Totodata ma gandesc ca s-ar putea ingusta macar cu 1 metru trotoarele de pe unirii late de 20 de metri pentru a se face locuri de parcare iar in felul asta am avea cate 3 benzi de mers pe sens pe bulevardul Unirii.

1179 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

10 Aprilie 2018
Avem un proiect in studiu in acest moment privind atragerea de fonduri europene pe AXA 4, "mobilitate urbana" in care intra toata "Unirii".
Se are in vedere inclusiv pista speciala pentru autobuze si pista de biciclete.
Este un proiect complex avand in vedere ca avem o problema deosebita cu spatiile de parcare !
Va multumesc !

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

05 Aprilie 2018, Mirel
Solutia nu e aia, ci sa se elibereze prima banda, in prezent folosita ca parcare. Deasemenea asta cere si UE pentru a accesa fonduri europene pentru asfaltare si transport in comun. Prin micsorarea scuarului nu se rezolva nimic, oricum e ingust, nu face nici o diferenta ca spatiu acel scuar, si e de preferat sa ramana, ca si asa e lipsa mare de spatiu verde. Si pe acel spatiu verde chiar sa se planteze niste copaci (poate castani sau ceva care sa umbreasca bulevardul, si sa fie oxigenata zona, cum se intampla pe Balcescu)

06 Aprilie 2018, Voinescu
Mirel, multe blocuri paralele Bd.Unirii, nu au locuri de parcare. Din Piata Mare, RAM pana in Patriei, locatarii cu masini sunt chinuiti rau. Daca eu ma bucur de un spatiu de parcare (in Dorobanti) si este f. bine, ptr. ei este f. greu, atunci cand vin de undeva, servici, concediu, cumparaturi, etc. sa nu nu aibe unde parca , sa se invarta, roata, ca uneori pot "face si pe ei". Varianta lui Ionut este buna si ar trebui aplicata si in alte parti. Pana o sa ajungem la aiurelile lui Oprescu cu soselile suspendate este cale lunga. Deocamdata sa facem ceace avem la indemana.

07 Aprilie 2018, Catalin
Solutia la indemana este ca atunci cand vrei sa inmatriculezi o masina, sa faci dovada detinerii unui loc de parcare, proprietate, inchiriat sau concesionat. Nu ai, nu inmatriculezi. Nu trebuie ca orice vacar sa aba un tomberon de "bemveu" cumparat de pe la fiare vechi cu care sa polueze orasul. De asemenea, o sa propun sa aiba prioritate masinile noi si in functie de cat polueaza. Tomberoanele rutiere vechi fe j'de ani sa parcheze pe langa Remat... De asemenea, e o mare prostie concesionarea, in felul asta daca un prost pleaca in concediu o luna, locul ramane gol si nefolosit, o mare prostie, in timp ce unii nu au unde parca. In strainatate, Gotteborg, Luxemburg am vazut ca fiecare are un permis cu care poate parca gratuit oriunde in limita a 3 strazi fata de domiciliu, altfel totul cu plata. In felul asta se asigura ca nu vine un dobitoc care sa nu aiba domiciliul acolo sa abandoneze gioarsa, dar nivi nu sta locul gol "ocupat" de ala care l-a "concesionat" chiar si cand nu tine masina acolo. Dar in strainatate polita e ce trebuie, nu sta la discutii, te-a prins ca ai parcat unde nu ai voie, ai belit-o, amenda e deja oa fisc...Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Buzău

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design