Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Elena - Liliana Tanase
La data: 20 Aprilie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 114842
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Stimate domnule Primar,

Am adresat in data de 21.02.2018 o petitie primariei sector 4. Petitia priveste nenumarate nereguli si incalcari ale legilor in Asociatia de proprietari Confort Park 1 A din Sos. Vitan Barzesti 7D, bl.1 sc. A, sector 4, Bucuresti.
Am facut si in trecut petitii insa persoanele imputernicite de dvs,. conform Legii 230/2007, refuza sistematic sa constate contraventiile si neregulile. Dumnealor, pe langa faptul ca refuza sa isi indeplineasca atributiile, nici nu raspund in moc complet petitiilor ci se limiteaza la a chema la" Verificare documente" pe cei de la asociatie. Apoi, redau ce li se dicteaza de catre acestia in raspunsurile catre mine. Nu raspund punctual si pe lege celor semnalate de mine. La petitia din data de 21.02.2018 nici macar nu au mai facut efortul sa raspunda, stiind ca incalca legea. Dar si daca ne vom afla in litigiu, dumnealor stiu ca nu vor raspunde personal ci tot cetateanul va plati cheltuieli de judecata si eventuale daune catre mine. Se zvoneste ca administratorul are pile la primarie si de aceea. Eu refuz sa cred ca niste doamne cum sunt cele din compartimentul asociatii de proprietari se preteaza si se injosesc la asa ceva. Ramane totusi intrebarea: de ce nu rezolva, de ce nu aplica legea, de ce nu sanctioneaza? Ceva e totusi necurat. Am facut o petitie anul trecut si la ea au raspuns dupa 65 de zile si nenumarate insistente doamnele din compartimentul relatii asociatii. Am si certitudinea ca au instiintat, din nou incalcand legea, de neregulile semnalate de mine, pe administrator, din timp si i-au facut favoarea de a le remedia, de aceea au raspuns complet in afara legii, dupa 65 de zile si multe insistente. Pentru a i se da timp sa rezolve si a nu fi sanctionat.
Sa inteleg ca la primaria sector 4 nu se respecta legea si ca cetateanul e sfidat? Dumneavoastra pareti un om decent si educat, nu stiu cum subalternii dvs. sunt asa. Ii controleaza cineva oare? Exista o directie de audit? Am solicitat sa mi se spuna ce numar de inregistrare are petitia mea din 21.02.2018 la care nu am primit raspuns nici pana azi, data de 20.04.2018, nici la asta nu vor sa raspunda angajatii primariei. Ce sa mai zici la asa ceva?! Fiecare face ce are chef. Problema este ca e vorba de o proprietate a mea aflata in sectorul 4 care a ajuns un ghetou si unde legea NU e la ea acasa. Prin lipsa sanctiunilor, comportamentele sunt incurajate. Nu cred ca asta va doriti dvs. ca primar al sectorului 4. Debandada si mizerie. Nu cred. Ar fi bine sa cititi dvs. aceasta petitie, nu am incredere in cei de sub dvs. In ani de zile au dovedit ca nu merita increderea mea.
Multumesc, o zi buna, astept raspuns!

Elena Liliana Tanase
Sos. Vitan Barzesti 7D, ap.65, sector 4
Bucuresti


449 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

25 Mai 2018
Va transmitem, atasat, raspunsul la ID 114842/27328/25.05.2018
Documente atasate raspunsului
img-524231552.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!



Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design