Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Eu
La data: 30 Aprilie 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 115012
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua!
1) Deoarece am observat ca postarea din data de 23.04.2018 nu a fost publicata (de ce oare?) revin cu sesizarea mea. Va rog sa-mi spuneti cand veti asfalta si str. Burebista (zona din spate de la Petrodava)? Am facut o sesizare si anul trecut cand s-a asfaltat o alta parte a strazii si ati spus ca nu sunt bani. Ati carpit cateva gropi care bineinteles ca au reaparut in acest an. In saptamana 23-27 aprilie ati asfaltat o alta portiune din strada Burebista. Am sunat la Publiserv sa vad poate anul acesta avem noroc. Dar ghinion... Nu-i asa. Am intrebat de ce nu se asfalteaza,cu cap, o strada intreaga, in situatia in care strada e plina de gropi. Mi s-a transmis ca daca trebuie asfaltata o portiune mai mare de 60% dintr-o strada, e lucrare de investitii si trebuie facuta procedura de achizitie. De aceea, se prefera asfaltari pe bucati mici, ca lucrarea sa se faca cu Publiserv.
Iar Publiserv primeste comanda de la Primarie.
Astfel, va intreb iar: cand veti asfalta, cu simt de raspundere, nu carpeli, si strada Burebista din spate de la Petrodava si Hotel Central?
2. Va rog sa verificati si sa numarati cate gropi sunt in fata magazinului Winmarkt. Te feresti de una si treci cu masina prin doua. Si acestea au fost carpite prost anul trecut. Chiar nu se poate asfalta cu materiale calitative? Se prefera multe lucrari proaste pe bani putini, dar per total cred ca iese mai scump decat daca s-ar asfalta o data si bine.
3) Ati acoperit cateva gauri pe bd. Decebal, porriunea dintre Casa de Cultura si semaforul de la Petrodava. De ce nu le-ati asfaltat pe toate? Chiar in sensul giratoriu de la Casa de Cultura sunt gropi neacoperite. Care e logica? Una da, doua ba...
4)CAnd veti tunde iarba si veti stropi contra capuselor? Ne mor cainii din cauza lor. Va invit la cabinetele veterinare sa vedeti in ce hal au ajuns cainii din cauza capuselor.

660 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

31 Mai 2018
Buna ziua, Iarba a fost cosita, iar in cursul acestei saptamani Salubritas va realiza dezinsectia. Strada Burebista din spatele magazinului la Petrodava incercam sa o reparam in semestrul al II lea, prin frezare si turnare de covor asfaltic.Pe Bulevardul Decebal s a rezolvat problema saptamana trecuta Cu stima, Serviciul Comunicare Primaria Municipiului Piatra Neamt Tel: 0040 233 218 991 centrala- Fax: 0040 233 215 374 Telefonul cetateanului 0040 233 210 872 Email: infopn@primariapn.ro / www.primariapn.ro
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design