Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Piatra Neamt, judetul Neamt

Postata de: Florescu
La data: 07 Mai 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 115114
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua.Fac apel la Dvs.pentru a transmite conducerii scolii gen.nr.9 urmatoarea sesizare care tine de respectarea ordinii si linistii publice.
In luna august anul trecut ,in urma unui incident petrecut pe terenul de sport (evident in afara orelor de program ,fiind vacanta) conducerea scolii a luat in sfirsit masuri de a interzice accesul pe terenul de sport in afara orelor de program , conform legilor in vigoare si a regulamentului scolar.S-au reparat bresele din garduri ,s-au instalat placute avertizoare si totul a fost normal, locuitorii din preajma scolii au avut dupa-amieze si sfirsituri de saptamina linistite Asta pina vinerea trecuta cind un grup de golani,unii din ei elevi ai scolii cred,au patrund cum-necum pe teren (portile fiind inchise) si au incins un fotbal ciobanesc cu urlete si strigaturi,exact ca inainte.Situatia s-a repetat si simbata (cind unii indivizi au stat pina dupa ora 22 pe teren !) si duminica.Rog conducerea scolii sa verifica inregistrarile camerelor de supraveghere incepind cu vinerea trecuta pentru a identifica indivizii care au patruns pe teren, robabil prin devastarea gardului scolii dinspre biserica si sa curme ferm incercarile de reinstalare a balamucului zilnic in curtea scolii. Va multumesc pentru sprijin.


630 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

04 Iunie 2018
Reclamatia dvs. a fost transmisa conducerii scolii nr. 9, de la care am primit urmatorul raspuns: „ Urmare a sesizarii dumneavoastra, va comunicam ca am vizualizat înregistrarile video solicitate si am constatat ca persoanele care au patruns în incinta terenului unitatii noastre de învatamânt nu sunt elevii scolii noastre. Accesul persoanelor straine pe terenul de sport a avut loc în afara orelor de program, în timp ce portile de acces erau încuiate. Mentionam ca scoala nu dispune de paznic în afara orelor de program. Rugam vecinii sa apeleze la Patrula Politiei în astfel de situatii. Cu respect, director prof. Micsunica Popa” Serviciul Comunicare
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Neamţ

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design