Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Lucaci Nicolae
La data: 10 Mai 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 115193
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua. Am achizitionat de curand un apartament intr-un complex nou. Apartamentele sunt prevazute cu balcon deschis. As dori sa stiu ce acte am nevoie pentru obtinerea autorizatiei de inchidere a balconului. Conteaza materialul din care e inchis? De exemplu daca il inchid cu sticla care se pliaza, fiind structura mobila, mai este nevoie de autorizatie? Dar in cazul inchiderii cu termopan. Nu sunt clare aceste aspecte. Noi, cetatenii, ar trebui sa fim informati clar despre obtinerea autorizatiilor de la persoanele in masura sa ne dea aceste informatii. Ce intelege un cetatea cand citeste legea privind ceea ce este permis si nu? Fiecare interpreteaza cum doreste si cum i se pare mai bine.
Va rog frumos sa publicati o categorie speciala pe website-ul primariei cu pasii de urmat pentru inchiderea balcoanelor de catre persoanele fizice din sectorul 4 pentru a usura munca atat a functionarilor cat si a noastra.
Multumesc frumos!

665 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

14 Mai 2018
Avand in vedere ca datele dvs de identificare sunt restrictionate pe platforma site-ului www.domnuleprimar.ro, va rugam sa reveniti cu o nou? petitie pe adresa de e-mail a institutiei noastre contact@ps4.ro in care sa mentionati nume, prenume si adresa de domiciliu completa (str, nr, bl, apt). Solicitam aceste date, in conformitate cu art. 7 din O.G. nr 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, cu modificarile si completarile ulterioare, care prevede ca “petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza”. Va multumim pentru intelegere.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

12 Mai 2018, Gogu Palamida
Esti dus rau frate, daca intrebi asa ceva. Sau, cred ca foarte probabil, faci parte din ,,gasca'' celor din primarie care se dau interesanti si ,,santjeaza'' populatia cu faptul ca isi inchid balcoanele si nu au autorizatie de constructie. Oricum, esti dus rau de tot.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design