Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Aurel Angheloiu
La data: 17 Mai 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 115336
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Buna ziua,

La inceputul acestei luni am primit o notificare care atesta faptul ca as fi pus diverse marcaje asupra locului de parcare.
Le-am trimis email prin care intrebam de ce am primit aceasta notificare, impreuna cu un istoric de email-uri si cereri pe care le-am trimis si depus in vederea schimbarii locului de parcare, pe parcursul a 2 ani de zile care atesta faptul ca eu nu am putut parca acolo, desi am platit inclusiv anul acesta, insa nu am primit niciun raspuns. Se poate o clarificare de ce am primit o astfel de notificare?
Tot depun cereri pentru schimbarea locului de parcare, la fiecare primesc raspuns ca nu sunt locuri, eu vad marcaje (ca acelea pentru care am fost notificat pe nedrept) cu autorizatii 2017 si 2018 in spatele blocului, insa la cererile mele nu doar ca nu sunt solutionate, a fost un caz in martie cand mi-au alocat un loc langa cel actual, in conditiile in care am specificat clar ca doresc in spatele blocului, motivul fiind ca in fata este un Maga Image, si ori e locul blocat, ori gasesc masina lovita de persoane carora nu le pasa cum deschid usile, de faptul ca sprijina caruciorul de bunul altora (am revopsit de 3 ori diverse elemente, au deschis usile de mi-au indoit aripi si portiere). De ce mi-au alocat locul 36 in loc de 43, eu atasand si o harta cu acea raza de 100 m, unde am hasurat strazile din spatele blocului?
Am atasat notificarea mentionata.
Multumesc anticipat


Documente / Imagini:


doc_115336-Notificare_Directia_mobilitate_urbana.p


1421 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

24 Mai 2018
Referitor la ID 115336/30957/24.05.2018, va comunicam: Avand in vedere ca datele dvs. de identificare sunt restrictionate pe platforma site-ului www.domnuleprimar.ro, va rugam sa reveniti cu o noua petitie pe adresa de e-mail a institutiei noastre contact@ps4.ro in care sa mentionati nume, prenume si adresa de domiciliu completa (str, nr, bl, apt). Solicitam aceste date, în conformitate cu art. 7 din O.G. nr 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor, cu modificarile si completarile ulterioare, care prevede ca “petitiile anonime sau cele in care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau in considerare si se claseaza”. referitor la notificarea timisa va comunicam ca aceasta nu se deschide. Trebuie trimisa in format pdf sau word. Va multumim pentru intelegere.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 3
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design