Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - PMB

Postata de: Dr. Ing. Petru Dan
La data: 17 Mai 2018
Tip: Reclamatie
Cod: 115340
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Stimata Doamna Primar,
Revenim cu solicitarea noastra, reiterata de-a lungul anilor trecuti, privind perturbarea grava a linistii publice in zonele rezidentiale adiacente Parcului Herastrau, ca urmare a manifestarilor cultural distractive organizate in Parcul Heratrau de CreArt din subordinea PMB. Nivelul fonic al acestor manifestări este în general foarte ridicat, depășind nivelele suportabile atât în aer liber în Parcul Herăstrău cât și în locuințele din zonele înconjurătoare, chiar și cu ferestrele fonoizolante închise. Deși evenimentele se desfășoară pe arii relativ restrânse, se utilizează în mod nejustificat și abuziv stații de amplificare de puteri foarte ridicate, care se fac auzite până la distanțe mari (de exemplu chiar și în Piața Victoriei!). Astfel de manifestări agresive perturbă liniștea publică, încalcă grav dreptul la odihnă al locuitorilor din zonele adiacente și fac nefrecventabil Parcul Herăstrău pentru cetățenii dornici de plimbare și recreere în aer liber.
Weekendul 12-13 mai a fost un exemplu edificator. In weekendul 18-20 mai se va desfasura festivalul Etnorama, pentru care repetitiile au inceput deja la nivelul fonic mentionat. In timpul verii vor urma si alte manifestari, intre care GreenHours s-a situat in fiecare an in topul agresivitatii fonice.
Va rugam sa dispuneti către organizatorii evenimentelor, către factorii responsabili care aprobă evenimentele, cat si catre organele abilitate sa controleze si sa asigure respectarea linistii publice, adoptarea unor masuri urgente si eficiente pentru impunerea și asigurarea fermă a unor niveluri fonice scăzute, acoperind doar locul evenimentului, fără a afecta zonele rezidențiale și de agrement.
Anexez o parte din sesizarile trimise anul trecut si cateva raspunsuri, informandu-va ca in realitate nu am primit nici un fel de sprijin de la autoritatile competente carora ne-am adresat, in afara unor rapunsuri formale.
In speranta ca intelegeti si sprijiniti dreptul cetatenilor la liniste si odihna si ca veti dispune in consecinta masurile ce se impun, va multumesc anticipat in numele Asociatiilor de Locatari semnatare a petitiei anexate.
Cu deosebita consideratie,
Dr. Ing. Petru Dan

Documente / Imagini:


doc_115340-Petitie PMB_Perturbarea linistii public


doc_115340-Petitie PMB_Perturbarea linistii public


doc_115340-Adresa CreArt ref Petitia 1447102-Raspu


1120 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucureşti

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design