Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Vulcan, judetul Hunedoara

Postata de: Autorul si-a declinat identitatea
La data: 06 Noiembrie 2007
Tip: Reclamatie
Cod: 20000
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Primaria Vulcan nu raspunde

buna ziua domnule primar.Am observat ca ,va doare in dos de noi.Oare sunteti stresat noaptea ca,nu ne puteti raspunde la toate intrebarile noastre de pe acest site?.De ce l-ati mai pus domnule?
O sa copiez toate sesizarile fara raspuns si o sa le trimitin toata tara.Ca sa vada lumea ce fel de primar are orasul nostru,care e o cupat doar de campania electorala si de coana Rodica pe restu.....mai pe alta data.Domnule primar va mai aduceti aminte cand ati declaratin presa ca,ca domnul Schiopu nu merita sa fie acolo unde este,pentru ca ,a batut un individ pe strada.Dar culmea e ca nu ati amintit si motivul de ce l-a batut.Si ute domnule primar ca.justitia din tara s-ia facut datoria si i s-a dat dreptate domnului Schiopu Dorel.Asa ca ,domnule primar ,cine iti sifoneaza imaginea ???????? cred ca tu esti singurul care ti-ai murdarit-o dintr-un simplu motiv :domne cand minti,incearca sa minti si tu in asa fel incat macar jumate din ceea ce spui, sa creada si altii.Sincer sa fiu ,regret faptul ca,acel consilier nu te-a batut pe tine.Poate asta e ultima solutie sa iti vina mintea la cap.Desi in afara de imagine si de campanie,observam ca,nu te intereseaza altceva.......SA ITI FIE RUSINE nu iti meriti locul acolo ude esti.........

1652 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

03 Decembrie 2007

Domnule Marian, aş dori să vă purtaţi cuviincios faţă de persoana mea deoarece eu nu v-am jignit şi nici nu v-am insultat.

Nu am răspuns la aceste sesizări deoarece au fost unele defecţiuni tehnice care ţin de furnizorul de Internet şi din aceasta cauza unele site-uri  nu se puteau deschide. Daca aţi observat am răspuns până la apariţia acestor defecţiuni la sesizările primite.

 

În ceea ce priveşte celelalte subiecte atinse de dumneavoastră cred că nu sunteţi bine informat şi faceţi jocul politic al cuiva. Am sa va răspund punctual la fiecare.

 

1. Nu am ţipat la această femeie şi nu am fost singur în acel timp. Am întrebat-o respectuos cine i-a vândut acel loc, ea răspunzând ca nu ştie, ca este treaba dumneaei, ca alţii l-au îngropat.

2. Să ştiţi că eu nu am bătut pe nimeni ci iarăşi veniţi cu acel joc politic al cuiva.

3. Referitor la titlul de Cetăţean de onoare al domnului Mansour trebuie să vă relatez că nu a fost acordat de mine şi nici în mandatul meu, iar faptele săvârşite de unele persoane de la firmă nu pot fi imputate patronului, dar să nu uităm că persoanele în cauză au fost audiate şi au recunoscut că li s-a rezolvat problema cu sprijinul domnului Mansour.

Toate aceste jocuri de culise au fost inventate.

Dacă doriţi să stăm de vorbă pe marginea acestor subiecte vă stau la dispoziţie şi o să vă daţi seama că aţi greşit faţă de mine.

 

Vă mulţumesc pentru înţelegere.

 

                                                        Primar,

                                                Ing. Gheorghe Ile


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 6
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Hunedoara

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design