Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Botosani, judetul Botosani

Postata de: Autorul si-a declinat identitatea
La data: 11 Decembrie 2005
Tip: Reclamatie
Cod: 258
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

1.Care este situatia juridica a imobilului din municipiul Botosani, str. Teatrului nr.9 (unde functioneaza sediul organizatiei judetene a PNL) ?
2.Care este situatia juridica a imobilului din municipiul Botosani, B-dul M.Eminescu nr.59 (unde functioneaza organizatia judeteana a PD) ?
Investitiile si cheltuelile private, realizate de subsemnatul in perioada 25 ian.1990-09 dec.1992 se cifreaza la suma de 315.000 lei ( echivalentul a 16.700 USD) si as dori sa cunosc cine este proprietarul imobilului de la pct.1.
Tin sa va comunic ca sediul PNL din Botosani a functionat in imobilul de la pc.2.
Cum au ajuns cei care au candidat in 1992 din partea NPL (partidul lui Catarma) sa ocupe spatiul unde am reorganizat PNL asa cum a functionat pana in 1946. Sediul de la pc.2. a fost revidecat din perioada in care eram membru CPUN din partea PNL, dar acestia in dispretul legii au alocat sediul FSN-ului local. As fi foarte curios sa aflu situatia juridica a celor doua imobile si mai ales si a terenului aferent constructiilor, deoarece vad ca sunt amplasate pe terenul lor constructii care nu stiu daca pot justifica terenul pe care exista constructiile.Din presa am aflat ca sunteti membru PNL, cu toate ca nu sunteti in dosarul de reorganizare depus la filiala Arhivelor de Stat Botosani, care va obliga a face reparatiile istorice in memoria celui ce a fost deputatul D.N. Rautu-exterminat de securitatea comunista.


1946 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

20 Decembrie 2005

 Nr. 30534 din 19 decembrie 2005

 

Către,

 

Corjaautanu Constantin

 

Ref: sesizare cod 258 din  11 decembrie 2005

   

 

 

Referitor la sesizarea dvs. cod 258 din 11 decembrie 2005 privind situaţia unor imobile din municipiul Botoşani, vă comunicăm următoarele:

 

 

1. Imobilul din str. Teatrului nr.9 este închiriat de către PNL cu destinaţia sediu de partid, conform prevederilor legale incidente în materie. Clădirea şi terenul aparţin domeniului privat al municipiului Botoşani.

  

 

2. La adresa menţionată există două corpuri de clădiri, dintre care cel cu accesul din b-dul Mihai Eminescu a fost utilizat de către Partidul Democrat cu destinaţia sediu de partid iar cel cu accesul din str. Armonia este proprietate privată. Imobilul în care funcţionează PD şi terenul aferent întregii incinte au fost retrocedate fostului proprietar ca urmare a aplicării legislaţiei privind retrocedarea proprietăţilor preluate abuziv.

În zona în discuţie nu au fost efectuate investiţii din bugetul local.    

 

 

 

 

 

                                         Primar,

 

Cătălin Mugurel Flutur

 

 

 


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

14 Mai 2007, Lopatnic Daniel
Cate locuinte A.N.L. se dau in folosinta in 2007 ? cate se vor mai construi? mai asteptam sau fugim in strainatate?Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Botoşani

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design