Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Sfantu Gheorghe, judetul Covasna

Postata de: Tanasa Dan
La data: 06 Septembrie 2008
Tip: Reclamatie
Cod: 26062
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Groapa de gunoi ilegalaCatre,

Primaria Sfantu Gheorghe, judetul Covasna

Consiliul Local Sfantu Gheorghe, judetul Covasna


Obiect: groapa de gunoi improvizata pe malul raului OltDomnule Primar,

Doamnelor si domnilor consilieri locali,
In baza articolului 51 din Constituia Romaniei si in baza Legii nr. 233/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor (publicata in Monitorul Oficial nr. 296 din 30 aprilie 2002) va inaintez prezenta petitie


In fapt,Dorim sa va atragem atentia asupra unei stari de fapt care persista de mai multa vreme si care, in opinia noastra, este inacceptabila.

Astfel, in zona cartierului Garii, pe malul raului Olt, in imediata apropiere a statiei de pompare pentru alimentarea lacului artificial am descoperit in urma cu mai bine de o luna o groapa de gunoi ilegala, neamenajata care constituie o sursa de poluare pentru raul Olt dar si o sursa de infectie pentru cetatenii care vin in acea zona la sfarsit de saptamana pentru agrement. Groapa este alimentata cu deseuri de catre diferiti cetateni care trec prin zona pentru relaxare in aer liber dar nu inteleg gravitatea poluarii pe care o produc.

Avand in vedere situatia semnalata, va solicitam respectuos ca in baza legii 544/2001 sa ne comunicati in termen de 30 de zile masurile pe care le-ati luat pentru indepartea deseurilor si ecologizarea zonei.

Pentru ca actiunea autoritatilor locale sa beneficieze de cea mai buna expertiza in acest domeniu va recomandam numirea domnului consilier local Madalin Guruianu responsabil de aceasta actiune de strangere a gunoaielor. Recomandarea noastra se bazeaza pe faptul ca domnul Guruianu este initiatorul, in calitate de consilier local, a proiectului &#8222;Adopta un rau&#8221; (asa cum apare pe blogul domniei sale), in urma caruia a mobilizat un grup de tineri pentru ecologizarea raului Olt pe o portiune in aval de municipiul Sfantu Gheorghe in dreptul localitatii Chilieni. Mai mult, domnul Guruianu sustine in Sfantu Gheorghe si campania ecologica &#8222;Umbrela verde&#8221;.

Pentru conformitate va punem la dispozitie fotografii ale zonei facute ieri, 24 august 2008.In speranta unui raspuns prompt,


Dan Tanasa

1975 vizualizari
+ SHARE   


Primarul nu a raspuns inca la aceasta sesizare!Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Covasna

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design