Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Campulung Moldovenesc, judetul Suceava

Postata de: Mirela Popescu
La data: 02 Aprilie 2009
Tip: Reclamatie
Cod: 30758
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

De ce 10 ani nimeni nu e racordat


Domnule Primar,

Reprezint cetatenii din strada Runc si in numele lor as dori sa va rog respectuos sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari.

In luna iulie - anul trecut - primaria a inceput canalizarea strazii Runc. In luna august - lucrarile au incetat. Lucrarile s-au terminat brusc, si nu au inclus si ultima casa a strazii (din coincidenta - casa mea). Mi s-a parut ciudat. Mama mea a fost in biroul dvs si i-ati promis ca lucrarile vor include si ultima casa de pe strada. Mi se pare absolut normal acest lucru.
Intre timp, au trecut 10 luni. Nimeni nu este racordat la respectiva canalizare. Cabalizarea nu a fost testata, locuitorii strazii nu au obtinut detalii tehnice despre canalizare, totul s-a oprit... si s-a astupat - ca si cum nimic nu s-a intamplat. In continuare, strada, - centrala de altfel - este plina de noroi, ne-asfaltata - si are aspectul unei strazi din timpul razboiului.

Nu mai stiu ce am putea face pentru a primi atentia cuvenita pentru strada Runc. Desi locuiesc in afara ROmaniei, sunt socata de aspectul strazii Runc cand vin in vizita. V-am trimis multe mailuri care au ramas fara nici un raspuns. V-am povestit de multe ori ca strada Runc are si o problema cu un for de apa de pe un versant care trebuie captat - si nu ati facut nimic.

Acum, primaria a bagat bani (europeni) intr-un proiect de canalizare astupat, de care NU beneficiaza NIMENI de pe strada.
Domnule Primar, va intreb inca o data: ce puteti face pentru strada Runc?
Trebuie neaparat sa trimitem o televiziune la fata locului sau puteti da dovada de mai mult respect pentru locuitorii acestei strazi?

va multumesc pentru atentie si asteptam un raspuns public de la dvs.

cu stima
Mirela Popescu Zoita

2614 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

22 Aprilie 2009

Stimata Doamna Mirela Popescu,

 

Urmare reclamatiei dvs. va aduc la cunostinta urmatoarele:

Cunosc foarte bine situatia cetatenilor de pe strada Runc, acolo unde locuiesc si parintii dvs. Intr-adevar, in anul 2008 au fost incepute lucrarile la reteaua de canalizare menajera pe strada Runc, care nu au fost finalizate din motive financiare. Pentru executie au fost alocate sume din bugetul local si nu din fonduri europene. Din pacate, acestea au fost insuficiente pentru anul 2008. În acest an 2009, dupa aprobarea bugetului in aceasta luna, se vor aloca sume pentru finalizarea lucrarilor.

Ceea ce stim cu totii, in afara canalizarii menajere, mai exista o alta mare problema: cea a apelor pluviale, meteorice sau izvoarele necontrolate de pe versantii localitatii. Preluarea acestor ape se va face in baza unui proiect de canalizare tubulara sau deschisa, cu traseu diferit de cel menajer. Pentru rezolvarea acestei probleme se fac demersuri in acest moment la Ministerul Mediului, deoarece este un proiect de anvergura pentru municipiu si nu poate solutiona doar o problema punctuala. Fac o precizare: normele europene ne impun separarea preluarii apelor menajere de la gospodarii de apele pluviale, izvoare. Localitatea noastra are o retea de canalizare veche, colmatata si insuficienta pentru nevoile locale.

Inteleg nemultumirea dvs., si mai ales faptul ca rabdarea a ajuns la limita, dar va rog sa ma credeti, campulungean fiind, ca ma implic cat pot, astfel ca pentru fiecare zona sa gasim solutii cat mai rapide si eficiente.

Va asigur de intregul meu respect si de faptul ca voi incerca sa solutionez problema dvs.

 

p r i m a r ,

 

Gabriel Constantin Serban


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    9 + 7
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Suceava

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design