Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Lugoj, judetul Timis

Postata de: Muscalu Mircea
La data: 27 Iunie 2009
Tip: Reclamatie
Cod: 33173
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Fara lumina publica in Micro 4

Domnule Primar,ma bucur alaturi de ceilalti concetateni de realizarile pe care Dvs. impreuna cu echipa din Primarie o faceti pt. orasul nostru,dar ,va propun sa fiti primarul tuturor cetatenilor din orasul de pe Timis,si in acest sens va invit sa vizitati si cartierul Micro 4 seara,si mai ales perimetru blocurilor 3,4,5,6,7,8,9,10,si sa constatati si Dvs.ca nu beneficiem de iluminat public,desii avem un stalp .Acest lucru dureaza de mai bine de 18 ani,si desii ne-am pus sperantele in mai toti Primarii care au condus orasul,nu s-a facut nimic in acest sens.Motivul ? : este cablul de alimentare intrerupt !promisiuni au fost si sant,dar de facut nu se face nimic ! totusi,consider atat eu cat si cei care locuim in perimetrul acestui stalp de iluminat,ca avem si noi dreptul sa beneficiem de iluminat public,si sa nu ne fie teama seara sa iesim din blocuri,sau sa venim seara tarziu de la lucru,si sa ne temem ca poate santem atacati de unii raufacatori certati cu legea.

sa speram ca nu este nevoie de un astfel de incident care sa trezeasca interesul celor care au datoria sa remedieze acest lucru.Poate ca as fii apelat si pe aceasta cale la Dvs.,dar am vazut in alte cartiere ale orasului ca s-au montat stalpi de iluminat atat in fata cat si in spatele blocurilor.Noi nu dorim extinderea acestei retele,ci doar ca acesta sa fie repuis in functiune sau amplasat in alta parte dar EFICIENT .Astfel,stimate Domnule Primar,putem si noi cei care santem dezavantajati de acest lucru,sa spunem ca santeti intradevar (si ) primarul nostru.Personal,eu consider ca va sta in putere sa rezolvati aceasta problema,pentru ca ,dupa parerea mea,atunci cand simti ca se face si pt.tine ceva,atunci poti afirma ca si parerea ta conteaza.
cu stima si respect,Muscalu Mircea

1965 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

15 Iulie 2009

Stimate domn,

 

În programul de modernizare a iluminatului public se va avea în vedere extinderea re?elei electrice în zona la care face?i referire.

V? mul?umesc pentru sesizare ?i v? doresc numai bine.

 

Cu respect,

 

Primar

Francisc Boldea


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

04 August 2009, Muscalu Mircea
Domnule primar,m-ati dezamagit profund cu raspunsul pe care l-ati dat in legatura cu sesizarea facuta de mine in numele celor care locuiesc in arealul stalpului de iluminat,in sensul ca eu nu am facut nici o referire la faptul ca asteptam extinderea iluminatului public,ci repararea celui existent deja !In consecinta,raspunsul sec si lipsit de continut,ma face sa cred ca va mai trece multa apa pe Timis pana cand stalpul cu pricina va ilumina blocurile noastre,dar cum am stat aproape 20 de ani fara iluminat public,ce mai conteaza?oricum nu este vorba nici de centrul orasului si nici de vreo locatie deosebita a orasului :doar un simplu si amarat cartier !

01 Noiembrie 2009, mircea muscalu
Domnule Primar, va scriu din nou,insa nu de dragul de a ma face cunoscut pe site-ul acesta,ci pentru ca observ o oarecare preocupare a modernizarii orasului nostru,dar numai in anumite puncte \"fierbinti \" ale orasului....lucru bine venit dealtfel,insa cum a venit toamna si iarna este apriopape,si ziua s-a facut mai mica in sensul ca se intuneca mai devreme,.ceea ce pe noi cei care locuim in cartierul micro 4 ne cam nemultumeste,si asta pentru ca nici pana in prezent nu s-a facut nimic pentru repararea unicului stalp de iluminat public pe care al avem in preajma blocurilor noastre....de la ultima mea sesizare si pana in prezent,s-au mai intamplat si lucruri rele,in sensul ca la adapostul intunericului,s-au mai spart si geamuri,s-a mai tulburat si linistea publica si alte astfel de fenomene,insa cine se incumeta sa iasa pe intuneric si sa constate cine sant cei certati cu bunul simt sau cu legea ?Probabil ca va mai trece si iarna asta si poate si alte ierni ,si vom ramane condamnati sa stam in intuneric,pentru ca Dvs. v-ati propus legat de cartierul nostru sa extindeti reteaua de iluminat public,nu s-a dispuneti repararea celui existent ! Cel putin asa reiese din raspunsul dat la ultima mea sesizare...! Fara nici o speranta,va salut (totusi) respectuos ! Mircea Muscalu

25 Ianuarie 2012, MUSCALU MIRCEA
Domnule Primar, Revin asupra celor 2 sesizari facute de mine in anul 2008 si 2009 cu privire la faptul ca iluminatul public in micro 4 nu este realizat nici pana in prezent (adica anul 2012) cu toate ca in scrisoarea Dvs. ati promis ca acest lucru se va realiza..Din pacate am ramas tot la stadiul promisiunilor si in acest fel locatarii blocurilor 4,5,6,7,8,9, nu beneficiaza nici in prezent de un iluminat public corespunzator,ceea ce ma face sa cred vor mai trece foarte multi ani asa cum au mai trecut ...iar noi vom ramane tot in intuneric ! Fara comentarii.... ! o remarca totusi ami permit : chiar nu aveti in cadrul Primariei pe cineva care sa stie sa scrie corect raspunsurile la sesizarile noastre ? cititi si Dvs. modul in care a fost redactat raspunsul catre mine si puteti trage concluziile necesare !Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    7 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Timiş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design