Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Cluj Napoca, judetul Cluj

Postata de: Coste Ana
La data: 21 Octombrie 2009
Tip: Reclamatie
Cod: 36194
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Stimate d-le Primar Sorin Apostu,

Dorim sa solutionati urmatoarele probleme din cartierul Buna Ziua:

1. Devierea circulatiei-am cumparat un apartament in 2007 intr-un bloc situat chiar la strada, vizavi de magazinul alimentar Oncos. Abia m-am mutat si peretii sunt deja fisurati.
2. Amplasati un semafor in dreptul magazinului Oncos. In zona se creeaza zilnic ambuteaje si ca pieton trebuie sa stai zeci de minute ca sa poti trece strada. In zona exista si o statie de autobus pentru linia 21. Pericolul de accidente este iminent.
3. Introduceti mai multe autobuze de transport public si un orar de circulatie mai diversificat. Introduceti mai multe curse/zi pentru linia 21. Nu este normal sa astepti 45 de minute, in statie, sosirea unui autobuz.
4. Va rugam sa reabilitati trotuarele de pe strada Buna Ziua. "Plimbarea" prin noroi nu este intocmai o placere iara cizmele de cauciuc nu mai sunt la moda.
5. Rezolvati problema cainilor comunitari. In incercarea de a evita un caine vagabond era sa ma trezesc sub un autocar.
6. Dorim un parculet in zona unde copiii nostri sa se poata juca. Speram ca ati prevazut in planul urbanistic pe langa parc si asfaltarea strazilor adiacente strazii Buna-Ziua precum si construirea unei biserici.
In speranta ca o sa-mi raspundeti la aceste sesizari, va doresc o zi buna.

Cu respect,
Ana Coste
Simplu cetatean al orasului Cluj-Napoca


1078 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

10 Noiembrie 2009
1. Strada Buza Ziua este singura strada destinata traficului greu spre est. Scoaterea acestuia va fi posibila numai dupa darea in folosinta a centurii ocolitoare Valcele-Apahida, prevazuta pentru luna decembrie a acestui an.

2. Serviciul siguranta circulatiei va aduce in atentia memnrilor Comisiei de sistematizare a circulatiei infiintarea unei treceri de pietoni in zona mentionata.

3. Atasat aveti raspunsul RATUC.

4. Strada Buna Ziua se afla in administrarea Companiei Nationale de Drumuri, tocmai pentru ca pe aceasta se desfasoara trafic greu. Odata cu scoatearea traficului greu, se are in vedere un proiect de modernizare si largire a strazii, motiv pentru care toate autorizatiile date de primarie in zona au specificat acest lucru.

5. Politia comunitara a solicitat centrului de ecarisaj sa intervina pentru capturarea si internarea cainilor comunitari.

6. Toata zona la care faceti referire este domeniu privat. Prin planurile urbanistice aprobate, primaria a prevazut, in sarcina dezvoltatorilor imobiliari, parcuri si locuri de joaca pentru copii.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

22 Octombrie 2009, alex
Foarte bine punctate probleme de pe strada Buna Ziua. Asteptam rezolvarea acestora cat mai repede...

23 Octombrie 2009, ovidiu
Aceste solicitari sunt sigur ca exprima doleantele marii majoritati a locuitorilor cartierului Buna Ziua, locuitori care achita taxe si impozite la fel ca si orice alt cetatean al orasului nostru. Rugam primaria Cluj Napoca sa intervina cat mai repede, pentru a se rezolva punctual fiecare sollicitare de mai sus.

26 Octombrie 2009, ioana ionescu
Il rog pe domnul primar sa faca demersurile pentru a se interveni cat mai repede in acest cartier - cel mai nou cartier al clujului. Este important ca si locuitorii din aceasta zona, sa poata beneficia de conditii normale....

28 Octombrie 2009, ioana
Importanta rezolvarii acesturi/probleme este maxima. Sper ca institutira primariei sa rezolve cat mai repede si cat mai multe din aceste probleme.

31 Octombrie 2009, radu
Oare, cand se va intalni domnul primar cu locuitorii din cartierul Buna ziua? Pentru a se i expune si vedea \"pe viu\" aceste probleme.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design