Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 4

Postata de: Socea Ilie
La data: 01 Martie 2010
Tip: Reclamatie
Cod: 39093
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Spatiul verde, folosit ca WC

Buna ziua! Sunt administrator la Blocul 3A, din Calea Serban Voda, 286, Sector 4, (metrou - Eroii Revolutiei) si doresc sa va cer ajutorul prin acest intermediu in cateva probleme.

In primul rand în spaţiul din faţa blocului se găsesc vânzători ambulanţi de tot felul (tiganci) care fac mizerie, fac gălăgie, folosesc spaţiu „VERDE” din faţa blocului drept WC, iar seara, intra in scara blocului (Sc.C de obicei), si isi depoziteaza marfa, fac mizerie si sunt nesimtiti cu locatarii din bloc. Fiind un bloc mai mult de pensionari, oamenilor le este teama sa le dea afara din bloc.
Poliţia comunitară ii consideră „muste”, adică îi goneşte, iar ei se aşează cu tarabele la loc. Va rog face-ti ceva in acest sens. Oamenii s-au saturat de prezenta lor.

In al doilea rand avem probleme cu aurolacii din spatele blocului care tulbura linistea locatarilor, folosesc bauturi alcoolice, se drogheaza, isi fac nevoile fiziologice sub ferestrele locatarilor si provoaca multe alte probleme. Pe parcursul ultimului an, acestia au furat capacele de la canalele de termoficare, pe care noi a trebuit sa le refacem pe cheltuiala asociatiei, pentru a proteja contoarele de termoficare care sunt in canale, apoi au furat 4 calorifere din holurile blocului, au incercat sa ne fure usile metalice si geamurile cu rama metalica de la ghenele de gunoi, au dat de mai multe ori foc in canale si au fost chemati politia si pompierii, iar totul a culminat cu furtul contoarelor de termoficare (4 buc.) din canalele din spatele blocului nostru, desi capacele puse de noi, au fost la locul lor si inchise cu lacate, iar peste ele au fost puse placi groase si grele de beton armat chiar de RADET, prejudiciul pentru asociatie fiind de cca. 10000 lei. Sa nu credeti ca nu ne-am adresat politiei! Au venit reprezentantii politiei, (chiar si cei cu apelul 112), au fost informati, ne-au cerut chiar si declaratii, am scris adrese, dar au spus ca SISTEMUL este de vina, ca nu pot sa ne ajute.

O alta problema este ca desi am făcut adresă către ADPP Sector 4, (care aparţine Primăriei), referitor la amenajarea spaţiului verde din jurul blocului si am primit răspuns Nr. VI.20.3834/15.09.2008 si Nr.VI.20.3833/19.09.2008, nu s-a făcut nimic, asa ca va cer ajutor si in acest domeniu, mai ales ca toata intersectia a fost amenaja. Numai blocurile 3A si 3B nu sunt amenajate.

Desi s-au facut nenumarate sesizari catre Circa de Politie Nr.14, catre Politia Comunitara, catre ADPP, si chiar si Primaria Sectorului 4, aceste probleme nu au avut nici o finalizare. Astept ajutor din partea Dumneavoastra in rezolvarea acestor probleme. Va multumesc anticipat!

1090 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

31 Martie 2010
39093
Documente atasate raspunsului
id 39093847.jpg


Comentarii facute la aceasta sesizare

12 Iunie 2010, Marian G.
Politia de la cine crezi ca isi cumpara tigari ieftine?:)))))))) In fiecare seara trec pe-acolo si e plin de infractori. Politia comunitara? Hahahahahaha! Astia nu fac decat sa pozeze masini parcate neregulamentar, sa amendeze babute (nu tiganci) care vand verdeata pe trotuar si sa arda carburantul plimbandu-se intre blocuri. Zona Pieptanari e infecta. Si sambata dimineata erau aurolacii langa blocul dvs., 4 bucati drogate. Tiganii care vand in gura metroului rad in fata oricui ar indrazni sa le zica ceva. Chiar si in fata lui Piedone.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    3 + 8
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 4

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design