Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 3

Postata de: Ionescu
La data: 12 Decembrie 2005
Tip: Reclamatie
Cod: 411
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

In spatele bl.m42 din bdul.octavian goga 16 se afla un bl. de garsoniere.Acesta nu are femeie de servici si fiind multe apartamente in bloc au mult gunoi si scot din 2 in 2 zile gunoiul care sta in strada si miroase ,mai ales vara. Iar acum, in zona unde il lasa sa vedeti cum arata spatiul verde si binenteles au aparut si sobolani. Va rog luati un pic adm.la intrebari ca eu i-am zis si mi-a raspuns "ca nu e treaba mea."

1264 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

16 Decembrie 2005

Stimate domnule Ionescu,


Mesajul dumeavoastra a fost preluat si a primit numarul de inregistrare P 16 / 12.12.2005.

 

Inca de la venirea mea la conducerea Primariei Sectorului 3 am considerat ca se impune o curatenie a intregului sector. Spre simpla dumneavoastra informare, doresc sa precizez ca pana in prezent au fost colectate si depozitate peste 200.000 T de deseuri menajere sau de alt tip.

Pe de alta parte, foarte multi cetateni, persoane fizice sau juridice, au considerat total neimportanta incheierea contractului de salubritate. Ma uimeste ignoranta de care unii administratori dau dovada atunci cand nu se ocupa asa cum ar trebui de pastorirea in conditii civilizate a spatiului public din si dimprejurul condominiilor. Totusi, fac apel la dumneavoastra sa contactati printr-o sesizare scrisa Serviciului Relatii cu Asociatiile de Proprietari cu sediul in str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, parter. Inspectorii de specialitate va pot oferi consultanta in domeniu. Tel de contact: 341.07.14 (direct) sau 341.07.11sau 341.07.02 (centrala).
Este important sa semnalati lipsa de implicare a conducerii Asociatiei de Proprietari in rezolvarea problemelor sesizate, avand in vedere ca este vorba despre curatenia partilor comune.

 

Va multumesc si, cu ocazia Sfintelor Sarbatori de iarna, va urez un sincer LA MULTI ANI ! Fie ca toate dorintele dumneavoastra sa vi se implineasca, atat in viata profesionala, cat si in viata personala! Noi, cei de la Primaria Sectorului 3, vom incerca si in continuare sa ne ridicam la nivelul asteptarilor dumneavoastra si sa va oferim cele mai bune servicii posibile.

 

Al dumneavoastra,
Liviu Negoita,

Primarul Sectorului 3


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    8 + 1
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 3

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design