Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 
 
-    

434 locuri de parcare noi pentru Poiana BRASOV; Continental incepe constructia fabricii de la Ghimbav; Profesorii se opun Scolii Profesionale Germane Kronstadt; "USL trebuie sa detina viceprimarii municipiului"

Primarul George Scripcaru
Foto: DomnulePrimar.ro

Saptămîna viitoare, reprezentanţii Agenţiei de Dezvoltare Centru vor face ultima vizită în teren pentru viitoarea parcare din Poiana Mică.

Proiectul, susţinut din fonduri europene, a trecut de toate etapele precontractuale, iar după vizita din teren, de săptămîna viitoare, va fi semnat contractul de finanţare, în valoare de 25 de milioane de lei.

Acesta este cel de-al 13-lea proiect inclus în Planul de Dezvoltare al Zonei Metropolitane Braşov, din cele 26 promovate prin Polul de Creştere, pentru care se obţine finanţare.

Proiectul va aduce 434 de locuri noi de parcare în Poiana Braşov, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi şi căi de acces modernizate.

"Proiectul de finanţare a trecut de toate etapele de evaluare. Săptămîna viitoare va avea loc vizita precontractuală, care este ultima etapă din procedura de acordare a finanţării, iar apoi vom semna contractul de finanţare.

Sperăm să organizăm licitaţia cît mai curînd, iar lucrările să înceapă pînă la sfîrşitul verii", a declarat primarul Municipiului Braşov, George Scripcaru.

434 locuri de parcare noi pentru Poiana Braşov

"Proiectul de finanţare a trecut de toate etapele de evaluare. Săptămîna viitoare va avea loc vizita precontractuală, care este ultima etapă din procedura de acordare a finanţării, iar apoi vom semna contractul de finanţare.

Sperăm să organizăm licitaţia cît mai curînd, iar lucrările să înceapă pînă la sfîrşitul verii", a declarat primarul Municipiului Braşov, George Scripcaru.

Investitia din Poiana mica presupune crearea unei parcari subterane si supraterane cu 434 de locuri pentru autoturisme, sase locuri pentru microbuze, doua pentru autobuze si sase pentru autocare.
Detalii in Monitorul Expres

Compania Continental va demara la finele lunii iulie construcţia unei fabrici în incinta Parcului Industrial Ghimbav - Braşov, după ce a achiziţionat şase hectare de teren, scrie bzb.ro via Adevarul

Investiţia de la Braşov se va ridica la aproximativ 20 de milioane de euro. Compania a anunţat că numărul locurilor de muncă nou create se va ridica la aproximativ 500.

Liceeni braşoveni care termină acum clasa a IX-a sunt şantajaţi de profesori dacă vor să se înscrie la Şcoala Profesională Germană Kronstadt, a declarat Werner Braun, preşedintele Clubului Economic German Braşov, unul din iniţiatorii proiectului.

"S-au înscris copiii, iar apoi ne-au sunat disperaţi părinţii să anulăm înscrierile pentru că profesorii de la colegiile tehnice în care învaţă îi ameninţă că îi lasă corigenţi dacă se transferă la şcoala germană", a explicat sursa citată.

Şcoala Profesională Germană Kronstadt este rezultatul unui parteneriat între Clubul Economic German Braşov, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi zece firme cu capital german.

Şcoala va funcţiona în clădirea fostului Liceu Rulmentul, dar în cadrul structurii organizatorice a Colegiului Tehnic Mircea Cristea.

În primul an de studiu vor fi opt clase, dintre care şapte sunt susţinute de aceste firme germane, iar a opta va fi cu profil de construcţii, pentru aceasta urmând a fi semnat un alt parteneriat, cu firme din domeniu.
Pe larg in Buna Ziua Brasov

Viceliderul PC Braşov, Nicoleta Buta, a susţinut într-o conferinţă de presă, că "este firesc ca ambele posturi de viceprimar pentru municipiul Braşov să aparţină USL".

Buta nu a dorit să facă precizări privind numele persoanelor care vor ocupa aceste posturi până la convocarea plenului forului deliberativ municipal, noteaza mytex

27.06.2012
896 vizualizari
+ SHARE   
 
0 comentarii
 


 
Alte stiri din Alegeri 2012
 
O primarie din Valcea, executata silit de lautarii care au cantat in campania electorala (20.11.2012) VIDEO Spotul oficial TIFF: Sa mori din dragoste de filme; Promenada Cartilor in Piata Muzeului: 10 metri de carte cadou pentru un clujean norocos; Nicoara s-a intalnit cu angajatii Primariei; Restrictii in trafic de Zilele CLUJULUI; Primaria si universitatile cauta solutii pentru U; Impozitele intra in era verde; Copil intoxicat cu cuiperci; Casa Municipala de Cultura, evacuata (24.05.2012) Votare oprita la GALATI: intr-o sectie au disparut zeci de buletine de vot; CRAIOVA: Doua persoane prinse cu mai multe buletine de vot; CLUJ: Buletin de vot stampilat in prealabil. Sectie evacuata; Politistii efectueaza cercetari in cazul a doua sesizari privind mita electorala la TARGOVISTE; Buletine de vot disparute la SIMLEUL SILVANIEI; Un barbat si-a dat foc intr-o sectie de votare din PETRILA; PDL "plimba varstnicii cu masini" la sectiile de votare la CLUJ; Alegatorii nu primesc buletin de vot pentru primar la TIMISOARA, ci doua buletine pentru consilierii locali (10.06.2012) Promisiuni electorale trasnite: Pepeni plantati in Ferentari, pomi fructiferi in statiile RATB, biserici in cartiere; De unde vin numele cartierelor din BUCURESTI; Piedone pune carciumarese in parcuri; Investitorii imobiliari cer 600.000 euro de la Asociatia Salvati Bucurestiul; Piata cu parcare pe acoperis, inaugurata FOTO (23.05.2012) PLOIESTI: Noii viceprimari si-au preluat atributiile (17.07.2012)
 


 
Informatii din judetul tau

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
Bloguri
 
 
 
Copyright © 2018 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design