Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Baia Mare, judetul Maramures

Postata de: Stanescu Dorin
La data: 12 August 2010
Tip: Reclamatie
Cod: 43707
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Strazi private


Buna ziua - eu am o casa situata in Baia Mare str Viilor nr 66A. Singurul acces la aceasta casa il am pe str Miron Costin, strada care in acest moment este intr-un amplu proces de modernizare - apa, canalizare , etc.. Ca atare traficul pe aceasta strada este restrictionat si pe buna dreptate. Problema apare acum: pana in urma cu 2 saptamani accesul se putea face pe str Cristian ( asa cum apare si in anuntul postat la capatul str Miron Costin). In urma cu 2 saptamani unul din locatarii strazii Cristian a sapta un sant care a dus la blocarea accesului. Motivul : str Cristian este privata. Intrebare: daca str Cristian este privata si oricine poate bloca accesul pe ea de ce exista iluminat public pe aceasta strada? Acest iluminat il platesc inclusiv eu pentru o proprietate privata ceea ce e foarte interesant.... Ca atare va rog sa ma lamuriti in aceste chestiuni. Multumesc

2520 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

12 Octombrie 2010
Stimate domn,
Urmare solicitarii dvs. adresate Primariei Municipiului Baia Mare, privind realizarea iluminatului public pe strada Cristian, va comunicam:
Starda Cristian s-a realizat in conformitate cu PUD pentru obiectivul: "Locuinte unifamiliale P+1" in zona strazilor Cristian, Miron Costin, Victoriei, cf. proiectului nr. 459/2003 , aprobat prin HCL 570/2003.
Reabilitarea si modernizarea sistemului de iluminat public in municipiul Baia Mare s-a realizat in baza ofertei tehnice depuse de concesionarul SC LUXTEN LIGHTING COMPANY SA BUCURESTI, cu ocazia licitatiei organizate in vederea concesionarii Sistemului de Iluminat Public. Concesionarea a fost aprobata prin HCL nr. 699/2009 privind aprobarea atribuirii contractului de delegare a serviciului de reabilitare si modernizare a sistemului de iluminat public, arhitectural, ornamental stradal, al cladirilor din patrimoniu si al stadionului municipal din Baia Mare firmel SC LUXTEN...SA Sucursala Bucuresti. Documentatiea tehnico economica realizata pentru modernizarea si extinderea Sistemului de Iluminat Public a fost aprobata prin HCL 162/2005 privind aprobarea indicatiilor tehnico-economici pentru obiectivul "Reabilitarea iluminatului public in Baia Mare". Va multumim pentru intelegere.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    5 + 4
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Maramureş

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design