Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Cluj Napoca, judetul Cluj

Postata de: Nicolae Boteanu
La data: 12 Decembrie 2005
Tip: Reclamatie
Cod: 542
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule Primar,

In numele locatarilor din imobilul nr. 93, Bl X2, Calea Dorobantilor Cluj-Napoca, in calitate de administrator al Asociatiei de Proprietari al acestui imobil, apreciem gestul administratiei locale de a transforma in miniparc de joaca pentru copii spatiului existent intre blocurile X2 si X1 din aceasta zona.
Totusi revenim si pe aceasta cale cu o problema ridicata la serviciile din cadrul primariei dar nerezolvata de cativa ani buni si la care o mare parte din locatarii imobilului mi-o ridica permanent cand ma intalnesc : problema celor 10-12 caini comunitari care sunt localizati in jurul blocurilor X1, X2 si X3 din aceast zona.
Zgomotul datorat latratului, resturile menajere si alimentare care sunt aduse in acest miniparc de caini, frica locatarilor de a iesi seara in spatele blocului pentru a duce resturile menajere, imaginea creata in miniparc de caini care se plimba printre copii creaza un disconfort locatarilor care sunt dispusi sa plateasca contravaloarea serviciilor pe care administratia locala le are pentru prinderea si ducerea in locurile amenajate a acestor caini.
Recunoasc ca este o persoana (Dl. Vasile tatal doamnei Manica Corina - locatara la apart. 9 din acest imobil) care incurajeaza grija si hranirea cainilor (in iarna trecuta 2 caini au avut locul de odihna in fata usei acestui apartament - locatarii au fost atat de revoltati incat au pus usa termopan si interfon la intrare in scara numai pentu a nu mai permite accesul patrupedelor in scara dar cu toate aceste cainii sunt introdusi in scara). Consideram ca nu este normal ca prin atitudinea de respingere a orcarei incercari de rezolvare a situatiei, adopte dar de o singura familie din imobil sa aiba de suferit ceilalti locatari dar si imaginea urbei.
Pentru confirmarea veridicitatea probemei semnalate va rog sa cereti parerea si a studentilor care frecventeaza cursurile UBB ce se tin in cladirea din zona. Vedem cazuri aproape zilnice de pietoni latrati si chiar muscati de acesti caini.

Imi exprim speranta ca veti dispune rezolvarea favorabila a problemei mentionate iar in numele locatarilor va dorim multa sanatate si putere de munca.


1349 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

15 Decembrie 2005
Problema ridicata de dvs. a fost transmisa Centrului de ecarisaj Cluj.
Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

12 Decembrie 2005, Florin
Aceeasi situatie si pe strada Nasaud (vecina Dorobantilor, poate sunt aceeasi caini), uneori seara se aduna in haita si latra la orice misca!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    1 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Cluj

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design