Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Focsani, judetul Vrancea

Postata de: MANDRIS CRISTINA
La data: 12 Decembrie 2005
Tip: Reclamatie
Cod: 546
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

La adresa Comisia Centrala nr. 72-74 , proprietari noilor apartamente refacute de societatea SCCM Vrancea au foarte multe nemultumiri si anume : gunoiul care a atins dimensiuni impresionante ,nefiind ridicat de nimeni de mai bine de 7 luni , lipsa gazelor , apei calde si lipsa contractelor cu societatile CUP,ENET,ELECTRICA , neputand fi in drept de plata a consumului efectuat.
Dar cea mai mare temere pe care o avem este data de cei ce se ocupa de noile legaturi de gaz la apartamente cat si electricitate sunt oameni fara specializari in domeniu punandu-ne vietile in pericol.
Va multumesc.Cu respect .Un locatar al acestor "blocuri".

2326 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

16 Decembrie 2005

Stimata Doamna Mandris Crsitina,

 

Sesizarea dumneavoastra a primit Nr. 20273 si a fost repartizata spre solutionare Serviciului Fond Locativ. Despre modul de solutionare ve-ti fi informata tot prin acest mijloc, in foarte scurt timp.

 

Va asigur de receptivitatea institutiei noastre, de dorinta administratiei locale de a asigura o activitate cat mai transparenta si de a lua decizii prin proces participativ. Va invitam sa consultati in continuare informatiile furnizate de site-ul nostru: www.focsani.info sau prin intermediul Revistei „Focsanii”. De asemenea, pentru orice problema din competenta noastra de solutionare, va asteptam la Centrul de Comunicare al Primariei, din sediul acesteia, B-dul Dimitrie Cantemir Nr. 1A, dupa programul: Luni si Vineri, intre orele 09.00 – 17.00, Marti, Miercuri si Joi, intre orele 09.00 – 19.00 iar Sambata intre 09.00-14.00. (Acest program se modifica incepand cu 1 Ianuarie 2006). Pentru sesizari telefonice puteti folosi Telefonul Cetateanului: 0237 233333.


Documente atasate raspunsului
05 Ianuarie 2006

Ca răspuns la sesizarea  dumneavoastră înregistrată la Primăria Municipiului Focşani, cu nr. 20273/12.12.2005, privind nemultumirile locatarilor de la adresa str. Comisia Centrala nr. 72-74,  vă recomandam următoarele:  

            -  Transformarea condominiului in Asociatie de Proprietari in scopul asigurarii conditiilor de functionare normala a locuintelor si spatiilor cu alta destinatie din cladire, precum si a partilor comune, care alcatuiesc impreuna un condominiu;

            - Administrarea condominiului se realizeaza de persoane fizice angajate conform legii sau de persoane juridice specializate;

            - Asociatia de proprietari este forma juridica de organizare si de reprezentare a intereselor comune ale proprietarilor unui condominiu, cu personalitate juridica, nonprofit, infiintata in conditiile prevazute de lege;

            - Dupa infiintarea Asociatiei de proprietari, reprezentantul desemnat de asociatie va incheia contracte de prestari servicii cu furnizorii de utilitati.

Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare

17 Ianuarie 2006, MANDRIS CRISTINA
Stimate Domnule Primar, Va multumesc pentru amabilitatea si sprijinul d-voastra in ceea ce privesc problemele cu care ne confruntam . A avut deja efect consilierea d-voastra ,ca urmare s-a ales un administrator care se va ocupa indeaproape de rezolvare problemelor ,chiar daca va mai dura ceva timp pana vom intra in randul normalitatii suntem siguri ca printr-o buna organizare vom reusi . Va multumesc inca o data,cu respect Mandris CristinaAdauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    2 + 9
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Vrancea

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design