Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Bucuresti - Sect. 1

Postata de: Ferenczy Stefan
La data: 12 Decembrie 2005
Tip: Reclamatie
Cod: 550
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Sc. Amco.SRL ce construieste un imobil de locuinte chiar la intersectia str. CUZA cu Titulescu (langa benzinaria Petrom) a depasit limitele proprietatii, a impins gardul in lateral si in spate cu peste 2metri si a taiat imediat doi copaci aflati pe domeniul public. Am sesizat si pe site-ul oficial al primariei sectorului 1 si cum nu am primit acolo raspuns nu ma astept sa primesc nici aici. Va scriu si aici doar pentru a va reaminti ceea ce bine spunea altcineva tot aici pe acest site: NE REVEDEM LA VOT!

1557 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

11 Ianuarie 2006

Stimate Domn Ferenczy Stefan,

 

 

 

Referitor la sesizarea dumneavoastra, inregistrata la Primaria Sectorului 1 cu numarul 44169 din 20.12.2005 prin care ne informati asupra depasirii limitelor proprietatii prin “impingerea gardului in lateral si in spate cu 2 m” pentru terenul aflat linga benzinaria Petrom din bulevardul Alexandru Ioan Cuza precum si despre taierea a doi copaci aflati pe domeniul public, perimiteti-mi sa va informez ca am dispus un control in zona.

Va prezint in cele ce urmeaza rezultatele controlului:

-                          in data de 05.01.2006 nu s-a constatat defrisarea de arbori in amplasamentul indicat;

-                          cei doi arbori existenti (la care consider ca faceti referire) sunt amplasati in interiorul curtii (santierului) respective, iar eventuala defrisare a lor nu se poate face decit dupa obtinerea avizelor si aprobarilor obligatorii, in caz contrar, constructorul urmind a suporta rigorile legii;

-                          proprietarii terenului (in calitate de beneficiari ai constructiilor ce se vor executa) au fost atentionati si avertizati despre consecintele defrisarilor neautorizate; documentele sint disponibile in copie la sediul Primariei Sectorului 1;

-                          pentru deplasarea gardului si pentru lucrarile de construire in curs de executie, proprietarii Cirjoi Calin Marian, Mihalcea Calinescu Silviu Bogdan si Coltea Aurica, detin autorizatia de construire nr. 117/104C/31.10.2005, eliberata de primaria sectorului 1.

 

Ramin la dispozitia dumneavoastra pentru orice alte detalii veti considera necesar si va asigur de continuarea eforturilor noastre pentru imbunatatirea serviciilor oferite catre cetatenii sectorului 1.

 

Cu stima,

 

Andrei Ioan Chiliman

 


Documente atasate raspunsului


Comentarii facute la aceasta sesizare


Aceasta sesizare nu are nici un comentariu!Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    4 + 2
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Bucuresti - Sect. 1

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design