Vremea la:
azi /      maine /
Curs:
EURO: 4,4549       USD: 3,2121
 
Login primari
 
Am uitat parola
 
 

Detalii sesizare


Sesizare pentru primaria Rosiorii de Vede, judetul Teleorman

Postata de: Matias Mirela
La data: 20 Martie 2014
Tip: Reclamatie
Cod: 77517
< Inapoi la sesizari
Printeaza aceasta sesizare!
Trimite unui prieten

Domnule primat

In anul 2012, nu sunt sigura care dintre popii din acest oras, au formulat o plangere penala in numele meu,contra episcopului Galaction Stanga, pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, fiindca l-a numit protopop pe popa Mircea Ionescu care, l-a momentul respectiv era consilier local pe listele UNPR.am primit Rezolutia in data de 01.11.2012.
La Parchetul Rosiorii de Vede, pentru popa Galaction Stanga s-a dus si a declarat popa Mircea Ionescu, deoarece in conformitate cu legislatia actuala, Parchetul Rosiorii de Vede nu are competenta sa solutioneze sesizari cu privire la fapte penale savarsite de catre demnitari de stat, cu toate ca Parchetul Rosiori de Vede era obligat prin lege ori sa respinga solutionarea pe motivul mentionat mai sus, ori sa o remita Pachetului General pentru solutionare.
Tot in conformitate cu legislatia in vigoare, ierarhii Biserici Ortodoxe Romane au functiile din cadrul Sinodului asimilate demnitarilor de stat, iar solutionarea infractiunilor savarsite de acestia intra in competenta Parchetului General.
La sesizarea formulata in numele meu, procurorul Florian Manache a emis o Rezolutie pe care a trimis-o in copie si mie si lui popa episcop Galaction Stanga, dupa cum am cititit la finalul actului respectiv si, tot din Rezolutia respectiva stiu ca popa Mircea Ionescu a mers si a declarat in numele sefului sau.
Stiu ca in anul 2008 patriarhul Daniel a spus pe posturile de televiziune ca BOR da voie popilor sa candideze independenti la functiile de consilieri locali si le interzice categoric sa candideze pe liste de partid, obligandu-i ca pentru a candida la aceste functii sa mearga la episcopii lor si sa ceara aprobare, dar nu stiu nicio reglementare legala care sa interzica popilor acest lucru atat timp cat sunt cetatenii acestei tari.
Deci, au drepturi si popii ca toti ceilalti cetateni, daca lui popa episcop nu-i convine sau daca acesta considera ca a incalcat Regulamentul de Ordine Interioara al BOR este obligat sa-l cateriseasca, parchetul si tribunalul nu au competenta sa oblige un episcop sa nu cateriseasca popii care savarsesc abateri disciplinare.
Este posibil, ca acesti popi, ca sa-si spele pacatele prin parchet si tribunal, caci din cate observati au invatat bine acest lucru, sa mai formuleze plangeri penale in numele meu, au mai facut asa ceva, din cate v-am relatat. Daca se va formula vreo plangere penala in numele meu, pentru te mai miri ce in legatura cu presupuse infractiuni savarsite de dvoastra sau angajati ai Primariei va rog sa nu ma acuzati pe nedrept. Eu nu stiu nimic de ceea ce se face in Primarie, nu stiu ce face popa Ionescu Mircea in Primarie, nu ma intereseaza, mai ales ca am in gand sa-mi mut domiciliul in alta localitate, am carte provizorie de indentitate.
Si , inca ceva, nu sunt paratoarea episcopului, nu scriu si nu-i spun episcopului nimic despre nimeni, eu personal despre episcop stiu ca este din satul Constantin Brancoveanu, comuna Dragalina, judetul Calarasi si nu din comuna Brancoveanu judetul Ialomita cum scrie pe site-ul Patriahiei, stiu asta de la Politia Bucuresti,stiu ca nu a studiat in Elvetia la Geneva, fiindca nu stie limba franceza si nici alta limba straina, stiu ca este vicepresedintele Societatii de Numismatica din Alexandria ceea ce contravine Canoanelor BOR, deci stiu ca este un indisciplinat si un mincinos care ca si popii subalterni ai lui ,cauta sa-si spele pacatele prin parchet si tribunal.
Cu respect,
Mirela Matias


2817 vizualizari
+ SHARE   


Raspunsul primarului

15 Aprilie 2014
Buna ziua!
Va transmitem anexat raspunsul la sesizarea dumneavoastra.
Documente atasate raspunsului
raspuns Mirela Matias.pdf


Comentarii facute la aceasta sesizare

21 Martie 2014, matias
Domnule primar va rog sa ma iertati, miopia bat'o vina, iar r e langa t pe tastatura, a fost o greseala fara intentie. Va multumesc pentru intelegere..

21 Martie 2014, matias
Domnule primar greseala din titlul sesizarii este fara intentie, r pe tastatura este laga t si din graba nu am sesizat greseala. Multumesc pentru imtelegere.Adauga un comentariu
Nume si prenume  
Email  
Comentariu  
Introduceti rezultatul (antispam):    6 + 5
Atentie! Trebuie sa aveti activate cookie-urile in browser pentru ca sistemul antispam sa functioneze corect.
   


 
Informatii din Teleorman

Get Adobe Flash player


Get Adobe Flash player

 
 
Ultimele videouri Domnule Primar
 
 
Cauta sesizari
Sesizari din judetul:
 
 
Cauta dupa cuvantul:
 
Cauta sesizarea cu codul:
 
Primarii partenere
 
 
 
 
Copyright © 2019 DomnulePrimar.ro
Web Design - Direct Design